Scudo Sports

Light in the box

Scudo
Site hakkında bilgisi olan varmı? Bisiklet forması için soruyorum uygun fiyata formalar mevcut.

Çin'den ne kadar sürede geliyorsa aynı sürede gelecek muhtemelen.
Hatta şöyle bir şey buldum :)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Konuya uzun zamandır bakan olmamış. Şuanda bu site üzerinde ciddi indirim var. Kıyafetlerde güzel indirimler var. Sezon öncesi kıyafet bakan arkadaşlara uygun olabilir. indirim 3 gün sonra bitiyor.
(link)

(link)

Bisiklet kıayafetlerinde güzel indirimler var. Kıyafet bakan arkadaşlara tavsiye ederim.

ön arka far alacağım da arkadaşlar buradan daha önce alışveriş yapanınız oldu mu acaba. yada türkiyeden önerebileceğiniz site var mı

Ne siteymiş!!!:islik: Ukalık yapmak istemem ama bu kadar ürünü nerede stokluyor bu adamlar. Kasaba büyüklüğünde depoları olmalı. Sen de güvenememişsinki foruma soruyosun. Bence başka bir yere bak derim sana.

Yüzlerce telefon kapağı aldık bu siteden hatta Android uygulamasını eski telefonumda kullanıyordum. Sorunsuz geldi ürünler 1 dolara aldığımız telefon kapağı ücretsiz kargo olmasına rağmen elimize ulaşmadığını mail attığımızda hemen yeniden yolladılar.
Gitti gidiyor n11 tarzı bir site bu satıcılar var. Mutlaka mağaza puanına ve yorumlarına bakıp alın.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu siteyi bilmiyorum ilk defa duydum ama daha çok duyulmuş olan Aliexpress varken neden bu siteyi tercih etmek istediniz acaba? Merakımdan soruyorum :)

Lightinthebox sitesinden forma sipariş ettim. Siparişi dün girdim 6-20 gün arası teslimat gösteriyor. Sitede ki eden tablosuna uygun olarak sipariş verdim ama açıkçası bu siteden alışveriş tecrübeniz varsa görüşlerinizi merakla bekliyorum. Çünkü bir çok forma alternatifi var ve fiyatları bana iyi geldi. Alışveriş konusunda güvenilir ise bir çok alışveriş daha yapacağım.

Geri