Umur Bora
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.288
- İsim
- Bora
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
LGS'ye çalıştığım sene okul takımına girmiştim, ilk defa seyirci önünde basketbol oynamak büyülemişti beni. İzmir Fen Lisesi'ni isterken Tekirdağ Anadolu Lisesi'ni kazanmayı başarmıştım (!). Lise boyuca da deli gibi basketbol oynuyorduk arkadaşlarla; yaz, kış, yağmur, çamur demeden hem de. İlk 2 sene okul takımındaydım ve derslerim çok iyi değildi, annemin zoruyla lise 2'de okul takımını bırakmıştım, derslerim ve deneme sınavı sonuçlarım dibe vurmuştu. Lise sona geçince evdekilerden habersiz bi şekilde girmiştim tekrar takıma, sağolsunlar hiç bir maçıma da gelmediler. Neticede makine mühendisi çıktık mı çıktık, gerisi hikaye. Ha, İTÜ Makina istiyordum Eskişehir Osmangazi Makina oldu ama olsun 
Sınavınız iyi veya kötü geçti diye kendinizi yerin dibine de gömmeyin, göklere de çıkarmayın sevgili genç arkadaşlarım. O yaşta hayatın en önemli sınavlarından biri ve tercihlerinden biri olduğu doğru tabi ama, lisede bölüm derslerinden birinin ilk sınavına gireceğim zaman daha büyük bi heyecan yaşamıştım
Lanet olsun böyle hayata, her gün daha büyük bir sınav çıkarılır mı ya insanın karşısına, insaf be kardeşim..
Sınavınız iyi veya kötü geçti diye kendinizi yerin dibine de gömmeyin, göklere de çıkarmayın sevgili genç arkadaşlarım. O yaşta hayatın en önemli sınavlarından biri ve tercihlerinden biri olduğu doğru tabi ama, lisede bölüm derslerinden birinin ilk sınavına gireceğim zaman daha büyük bi heyecan yaşamıştım