Scudo Sports

Leyla'dan Sonra

Ozy

Aktif Üye
Tepki
405
İsim
Ozan
Bisiklet
Specialized
Belki henüz bu organizasyonla karşılaşmamış olan bisikletseverlere buradan ulaşabiliriz ve belki bir çocuğun daha bisiklet hayalini gerçek yapabiliriz.

(link)

Kronik hastalığı olan çocukların hayallerini gerçekleştirmenize olanak sağlayan gönüllü bir platform Leyla'dan Sonra. Tahmin edebileceğiniz gibi bir çok çocuk bisiklet hayali kuruyor. Eğer imkanınız ve fırsatınız varsa bir çocuğun hayaline ulaşmasına siz de katkı verebilirsiniz.

Scudo
@Ozy Teşkilat diye ufak bir grubumuz var sagolsun konuyu arkadaşlara açtığımda hepsi olumlu karşıladı Cerrahpaşa da yatan iki kardeşimizin istediği bisikletleri yarın teslim edeceğiz insallah. Buradan resim paylaşacağım. Amacımız yaptığımız iyiliği göze sokmak değil ne kadar üstte kalırsa bu konu o kadar ihtiyaç sahibine ulaşılır.

AC92C799-F31C-4853-A366-1B5165E10198.jpeg Emre arkadaşımız montaj işlemlerini tamamlarken.

@trainspotting35

Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. İnsanlar yardimlastigi surece hic bir kuvvet onları yikamaz. Yürürken bile yere değil etrafa bakmak gerek. Dışarı da o kadar ihtiyaç sahibi insan var ki boyle kuruluşlar sayesinde inşallah az da olsa yardımlar ulaşıyor. Allah yar ve yardimciniz olsun

İnşallah bu sayede bir çok bisiklet gruplari, kulüpleri de aracı olacaktır bu yardim kurulusuna

Sanırım dünyada çocukları mutlu etmek kadar güzel bir eylem yoktur. Bizi bu yola sokan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

@eberkol
Kesinlikle kardeşim. Dünya çocukların gülüşüyle güzel

(link) tüm bisiklet sever dostlar sizde bir kardesimizi seçin bir gulumsemeye sebep olun

28783CA6-2B94-4C44-A5CB-93D4C8485CCB.jpeg F9B6443F-5B54-4DB6-8E85-DE668B10A8D8.jpeg Teslimatları yaptık Allah’ın izniyle. Ailelerden müsade olursa çocuklara teslimat yapılırken resimlerde gönderilecek bize. Çocuklarla sağlık nedenleri ile alakalı olarak görüştürülmedi giden arkadaşlarımız.

"Bir Dilek tut" isminde bir oluşum var. 1999 yılından beri tanıyorum. Aynı şeyi daha yaygın olarak yapıyorlar.

(link)

@trainspotting35 Allah sizden razi olsun.Sayenizde ben de haberdar oldum bu gruptan.Takip edip uzerimize dusen,elimizden geleni yapalim.En azindan bisiklet sozkonusu oldugunda bize de gorev duser diye dusunuyorum.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Ozy ASıl Ozan Bey den Allah Razı Olsun onun sayesinde biz de haberdar olduk. Yukarıda da belirttiğim gibi kimse yanlış anlamasın yaptığımız yardımı durmadan başa kakmak yada tebrik duymak değil amacımız. Konu ne kadar ana sayfada kalırsa forum üyelerinde merak uyandırıp başlık içerisine girip haberdar olmaları.

@hayriünal Allah hepimizden razı olsun.

@trainspotting35 Mahsuru yoksa,konu bütünlüğünü bozmayacaksa ''Teşkilat'' hakkında da bilgi almak isteriz.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@hamlet2006 Aslında kafa dengi arkadaşlarımızın kurduğu ufak bir topluluk. Önceden farklı farklı bisiklet kulüplerine üye olupta aslında her kulupteki sıkıntıların birbirine benzediğini gören, aslında bir kulube değil birbirimize ihtiyacımız olduğunu anlayan çekirdek bir kadro diyelim. Kuluplerde yaşadığımız sıkıntılar en basitinden turlarda (Hepimiz yol bisikleti kullanıcısıyız) sorumluluk duygusuyla en arkadan geleni bekleyen, lastiği patlayan için duran (Kendi kulubüm adına konuşuyorum) hep bizler oluyoruz ama asıl sorumlular turlarına devam ediyorlar. Bizde ortalama hızlarımız birbirine yakın ve kafa dengi arkadaşlar olarak bağımsızlığımızı ilan ettik. Şimdi sadece birbirimizi bekliyoruz. Şöyle bir durumda söz konusu çoğumuz evli, çocuklu ve çalışan insanlarız. En sevdiğimiz tur çeşidi karga kahvaltısını yapmadan çık elinde simitle hanım çocuk uyanmadan eve girmiş ol. Bu şekilde tur anlayışına uyan çok fazla kişi olmadığından tam olarak çekirdek kadromuz oluştu. Teşkilat kadrosunda ki arkadaşlarımında daha ekleyecekleri olabilir. Bunlar benim görüşlerim. IMG_4664.JPG

Geri