Scudo Sports

L'etape Türkiye by Tour de France - İstanbul 19-20 Ekim 2024

Selamlar,

Kisadaki bu cut-off ve 55km'ye 894m'lik egim ilk defa Granfondo yapacak biri icin agir olur mu? (Gerci onumuzdeki ay basindaki Fethiye'ye katiliyorum, o zaman 2. olacak) Ne dersiniz arkadaslar? Cut-off'ta takilana finisher madalyasi vermiyorlardir herhalde degil mi?

Bir yandan beni zorlayacak diye dusunuyorum, bir yandan da ilki diye kacirmak istemiyorum belki rituel haline gelebilecek birsey olur.

Tesekkur..
3 saatte 56 km yaklaşık ortalama hız 18,6 km / Saat yapıyor.

Scudo
Selamlar,

Kisadaki bu cut-off ve 55km'ye 894m'lik egim ilk defa Granfondo yapacak biri icin agir olur mu? (Gerci onumuzdeki ay basindaki Fethiye'ye katiliyorum, o zaman 2. olacak) Ne dersiniz arkadaslar? Cut-off'ta takilana finisher madalyasi vermiyorlardir herhalde degil mi?

Bir yandan beni zorlayacak diye dusunuyorum, bir yandan da ilki diye kacirmak istemiyorum belki rituel haline gelebilecek birsey olur.

Tesekkur..

geçenlerde başken gran fondoya katılmıştım 56km cutt of 42. km idi (120dk) elevasyon yaklaşık 800m idi 2 saatin biraz üzerinde bi süre yapmıştım.

Selamlar,

Tesekkur..
Evet madalya için yarışı bitirmek gerekiyor. Asperox ile üç yıllık bir anlaşma yaptılar diye biliyorum sanırsam devamı olacak gibi.

• Beğen
Tepkiler: AngelicWitch
Merhaba🌸sizlere sormak istiyorum yardımcı olursanız🙏Ben çok istiyorum ilk kez gerçekleşen bu amatörler arası yarışmaya katılmayı…Dün sonmuş..İş yoğunluğundan kaçırdım..Benim gibi olanlar için istisna olabilecek bir yol var mı..Bu benim hayatımda en çok istediğim şey..Çok iyi bir bisikletçiyim ben.

Merhaba🌸sizlere sormak istiyorum yardımcı olursanız🙏Ben çok istiyorum ilk kez gerçekleşen bu amatörler arası yarışmaya katılmayı…Dün sonmuş..İş yoğunluğundan kaçırdım..Benim gibi olanlar için istisna olabilecek bir yol var mı..Bu benim hayatımda en çok istediğim şey..Çok iyi bir bisikletçiyim ben.
Selamlar,

Dun sonmus derken tam neyi kastettiniz anlamadim ama kayitlar icin daha zaman var. Ayrintilara buradan bakabilirsiniz:

(link)

Kayıt tarihi 13 son gün yazıyordu.Şimdi gördüm kayıt oluyordum☺️Bilgi için çook teşekkür ederim🙏

• Beğen
Tepkiler: geniusbjk
Selamlar,

Tesekkur..
Önemli olan kısım cut-off, onun için de ilk 1 saat 15 dakikayı minimum 22 km hızla geçirmek gerekiyor. (Ki gördüğüm kadarıyla tölerans tanıyorlar) Sonrasında biraz tempoyu düşürüp 3 saat içinde yarışı bitirebilmek lazım. Bir diğer arkadaşın örnek verdiği gibi Başkent Granfondo'ya mesafe ve yükselti bakımından çok benzer, antremanlı olan herkesin yarışı bitirebileceğini düşünüyorum.

Ayrıca ben de geçen Çeşme'deki ilk granfondo'ma katılmadan önce benzer şeylerden endişe ediyordum, zorlansam da bitirebildim bir şekilde. Bence bu yarışı kaçırmayın, en kötü bitiremeseniz bile bu sonraki yarışlar için motivasyon olur :)

• Beğen
Tepkiler: geniusbjk
Önemli olan kısım cut-off, onun için de ilk 1 saat 15 dakikayı minimum 22 km hızla geçirmek gerekiyor. (Ki gördüğüm kadarıyla tölerans tanıyorlar) Sonrasında biraz tempoyu düşürüp 3 saat içinde yarışı bitirebilmek lazım. Bir diğer arkadaşın örnek verdiği gibi Başkent Granfondo'ya mesafe ve yükselti bakımından çok benzer, antremanlı olan herkesin yarışı bitirebileceğini düşünüyorum.

Ayrıca ben de geçen Çeşme'deki ilk granfondo'ma katılmadan önce benzer şeylerden endişe ediyordum, zorlansam da bitirebildim bir şekilde. Bence bu yarışı kaçırmayın, en kötü bitiremeseniz bile bu sonraki yarışlar için motivasyon olur :)
Evet ben de tam boyle dusundugum icin cok buyuk ihtimalle ayin sonuna kadar erken kayittan kayit olacagim.

Tesekkurler, moral verdiniz..

Bu kadar büyük bir organizasyon neden bu kadar kötü bir Web sitesi yapar anlamadım. Ben de kayıt oldum ama şu an bile dolandırıldığımı hissediyorum. İletişim diye bir form koymuşlar çalışmıyor. 78 events Bi posta adresi yazmış, öyle bir adres yok diye geri dönüyor. İnş yarış günü işlerini iyi yaparlar.

kayıt olana forma da vereceklermiş yav. aynı gün decathlon büyükada yarı maratonuna kaydolmuştum. buna da forma veriyolar diye kayıt olasım var. zaten formalar olmuş 1000 lira min. bari yarış da sürerdik geniş geniş istanbul'da 😅 😅

Kayitta indirimli zamanlar icin yarin son gun, bir hatirlatma yapayim dedim arkadaslar..

Bir de haydikaydol.com sayfasina uyuz oldum. Uyelik olustururken 'gelecek organizasyonlardan haberdar et' kismi zorunlu alan gibi gozukmese de onu isaretlemeyince kayitta hata veriyor gibi gostermisler, deneyerek buldum ki isaretleyince calisiyor.. Yazilimci biri olarak bu tur oyunlar cok sinir bozucu. Ustelik bilgi guncelleme kisminda da o kismi update edebiliyorsunuz gibi gozukuyor normalde ama buton inaktif. Yani beni haberdar et kismini geri cekemiyorsunuz (yani spam'i basacaklar, kafaya koymuslar). Oyle sadece bos bir update butonu koymuslar.

Bu tarz seyler cok gicik edici. Sirf bu yuzden bir daha bunlarin herhangi birseyine kayit olmam, para kazandirtmam. Bu seferlik olduk bakalim (gelecek mailleri de junk diye isaretleyecegim insallah kara listeye duserler)

Şimdi bugün kayıt olursam forma da alacak mıyım?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Hangi yollar kapanacak, oradaki ispark a ulaşabilecek miyiz vs hiçbir bilgiye ulaşamadım. Organizasyon firması da belediye de ispark da bilmiyor.

Gidecek olanlar nereye park etmeyi düşünüyor ya da bilgisi olan var mıdır?

Hangi yollar kapanacak, oradaki ispark a ulaşabilecek miyiz vs hiçbir bilgiye ulaşamadım. Organizasyon firması da belediye de ispark da bilmiyor.

Gidecek olanlar nereye park etmeyi düşünüyor ya da bilgisi olan var mıdır?
Cengelkoy isparka parkedip surun derim. Kucuksuda ispark var ama kapasitesinin yetecegini sanmiyorum. Cengelkoyden kucuksu 5km var yok isinma yapmis olursunuz. Erken gixerseniz yer bulursunuz kucuksudaki isparkta.

Küçüksu çayırındaki İspark'ın gişeleri ve bariyerleri kaldırıldı bir kaç ay önce. Giriş serbest ama erken gelmek lazım.

GF zamanı parkura yakın yolları trafiğe kapatsalar da yarış için geldim diyenleri alıyorlardı

Baktınız olmadı navigasyon veya haritanıza Eserli Sokak veya Islahat Sokak yazın, o yol civarında boş bir yere park edin

Geri