Scudo Sports

LEOPARD'a Kardeş Geldi :).. [Fat Boy]

iyi pedallamalar kardeş, hayırlı olsun

katapulk'la yolladum oni.

Scudo
Renk uyumu güzelmiş, hayırlı uğurlu olsun.. Kazasız günlerde..

Hayırlı olsun.Arka mandalı yanlış takmışsınız elinizle,tutup açtığınız kısım disk tarafında olmalı.

@Salih Eroğlu

Teşekkür ederim abi sağol :)

@Onur Kuzik

Çok teşekkür ederim.

@özgürakbuz

Orijinalinden öyleydi ben hiç dokunmadım ama sorunda olmuyo zaten, ayrıca teşekkür ederim.

Abi [leopard], kardeş [fatboy] :) aralarında tam 11 yaş var. :)

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t31.0-8/1979962_268496449991408_7595324613006785235_o.jpg

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/1002536_268498023324584_3746862718679925703_n.jpg

Hayırlı olsun :).Güle güle kullanın.

@Sezer İmamoğlu
Sağolasın dostum :) daha iyisi senin olur inş :)

Abdülsamed kusura bakma ben yeni bisikletini görmemistim, biraz gec oldu ama yine de hayirli ugurlu olsun. Allah kazasiz belasiz sürmek nasip etsin. Bisikletin gercekten cok güzel.

@Murat Cömez

Est. Murat abi ne kusuru :) ALLAH kimseye kaza bela vermez inş, beğendiğin için çok sevindim abicim :)

Oo bu bisikletin senimn olmasına ayrı sevindim kardesim bulustukmu kesin sürerim soleyım :D bunun rengi beni bitirdi ya super bunun yol bisikleti versiyonuda bizim akrabada var üye olmadan da bunu görmustum bak cok sevindim simdi :)

@Ümit S.

Bende şimdi sana özelden link attımki bakarsın diye Maaş sen benden hızlı çıktın :) sen istediğin kadar sür iyi dileklerin için çok teşekkür ederim kardeşim :)

@Abdülsamed AKBULUT

Eyw üstad haftasonu bi aksilik olmassa bakalm bulusalım bi benım bısıklete ayar verdirip bi turlarız bakalım :) 27.5 demi buda

@Ümit S.

Hayır 26 jant :) haftasonu yokum onun sebebini özelden yazarım ama merak etme bundan sonra turlarız hep inş ;) :)

@Abdülsamed AKBULUT

Tamamdır dostum bende bisiklete ayar verdiririm o ara tam olur bisiklet haftayada pedal atarız :)

taş gibi makine maşallah iyi günlerde kullan...... :)

Geri