Scudo Sports

Lemmy kilmister 70 yaşında hayata veda etti

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
merhabalar:
Aslında birkaç gündür teşekkür yazımı yeni yıla yakın zamanda bisiklet foruma yazmayı düşünüyordum. Ama dün gördüğüm haberle bütün hevesim kaçtı. Haberde Lemmy'nin öldüğünü yazmışlardı. İlk okuduğumda inşallah sahte haberdir demiştim. doğru olup olmadığını anlamak için biraz bakındım ve motörhead'in resmi sayfasından duyurulmuş.

Bayağı moralim bozuldu açıkçası. Kendisi motörhead in hem kurucusu hemde basçısıydı. Bir kere canlı dinleyemeden gitti.
Gelelim nede "teşekkürlerim var!" başlığında açtığıma. kendisine bu güne kadar, rock'n roll da oluşturduğu tarz ve yıllardır dinlettiği özgün müziği için teşekkür ediyorum iyi ki bu dünyaya gelip müzik yapmış. bizlere bu müziği dinleme şansı verdi. Allah rahmet eylesin...

Scudo
O nesilin son demleri artık.Babaların hepsi 60 70 80 lerinde artık.Yavaş yavaş hepsi gidecek.(Acı ama gerçek.) Rock müzikte bitecek ne yazık ki.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Ronnie James Dio, Jon Lord, Lemmy Kilmister ve daha niceleri.. Bir nesil göçüp gidiyor ve bir devir kapanıyor maalesef. Toprağı bol olsun hepsinin.

70 yaşına kadar hayatta kalarak modern tıbbın ve farmakolojinin tüm kabullerini perişan etti zaten , artık öbür tarafta kuduracak tüm kankaları da orda zaten buralarda pek bişey kalmadı gibi ... Has adamdı

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Dio ile beraber ölümüne en çok üzüldüğüm efsane. Kanserden dolayı hastanede yatıyordu son dönemde. Dio'yu da kanser almıştı bizden...

Bir an Jaime Lannister (game of thrones) öldü olarak okudum başlığı. Toprağı bol olsun, 78'li olarak o dönemlere şahitlik yapabildim bu ve benzeri adamların yeni albümlerini raflara düşer düşmez alıp dinleyebildim. Ne güzel eskiler 70' lerle övünebilirken bizler de ilerde hatta şimdiden 80-90'lar rock müziği ile övünebileceğiz

@big bike E tamam da kaçırmış olsan bu "teşekkür" mesajını nasıl yazacaktın :) Değerini bilene kaçan dönem yok. Alınan zevkler hazlar aynı zamanlar farklı. (İtiraf ediyorum, o dönemlerde bu grupları canlı takip etmek tabi ki paha biçilmez )

evet hala alınan zevk aynı ama canlı canlı takip edip albümlerini beklemek veya konserlerine gidebilme şansı olsa çok daha zevkli olabilirdi
@Kerem Özbayrak

Hayatima kattigi her sey icin ben de tesekkur ediyorum Lemmy'ye.

Geri