Scudo Sports

Led iŞik lazerlİ arka stop

Cem Covajj

Üye
Tepki
11
Bisiklet
Bianchi
Merhaba arkadaşlar.
Aşağıdaki linkte ki arka stop lambasından kullanan varmı ? Var ise deneyimlerini aktarabilirmi. Almayı düşünüyorum bu fardan. Işığı güçlümüdür ve lazerler resimde görüldüğü gibimidir. Saygılar...
(link)

Scudo
Resimde görüldüğü gibi evet ama onun fiyatı kargo dahil 5 dolar bile değil;

(link)

Tabi çocuk işi bu tip şeyler biraz. Onu da söylemeden edemeyeceğim.

Markasi yazmiyor yada telefondan girdigim icin ben goremiyorum. Ben ayni fiyata 45 tl ye myline markali lazerli arka stop aldim. 6 aydir kullaniyorum yagmurda kaldi bozulmadi. Gayet dayanikli ve kalitelidir. Googleye myline arka stop yazarsaniz cikar bir bakin derim

@ahmetcan44

Valla ahmet bey cocukca olmasina katilmiyorumm.

Berksan Bey, o kısmı geçtim de, sizin gibi bisiklete aşina birinin buna 45 lira vermesi garip geldi. :) Myline dediğiniz de yine üstüne etiket basılmış versiyonu 5 dolarlık lambanın. Yazık olmuş.

@ahmetcan44

Cin mallarina 5 lira verip ertesi gun bozulmasindan bikmistim :D (telefondan yaziyorum yazim yanlisi olabilir)

Benim linkini verdiğim le Berksan beyin ki aynı. Sadece marka farkı var. bilemiyorum kararsız kaldım. Birde delta bisiklette bir far takımı var. Benim düşüncem arkayı lazerli olandan alıp, ön farı da güçlü tek bir far almaktı ama bu sette fena değil ?

(link)

Güçlü bir ışık istiyorum. Milletinki 1,2 km uzaktan arka stopları falan cayır cayır yanıyor. Ön de ise karşıdan gelenler resmen uzun araba farı gibi göz alıyor. Benimki önümü aydınlatmıyor malesef.

Ben daha farklı modelini kullanıyorum arkada sanırım 5 led falan var + lazer, ledler görevini fazlasıyla yerine getiriyor, arada lazeride açınca extradan farkediliyorsunuz. Gece arkadan rüzgarıma giren arkadaşlar içinde iyi oluyor, yandan geçen araçlar içinde. Çocuk işi olduğuna bende katılmıyorum, extra bir güvenlik önlemidir bence.

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
Geri