Scudo Sports

İnceleme Led Arka Çakar From China

@vatan
İngilicce benim iyi de bilmiyorum yani oyle uygulamalarda ne yapcağımı bilmediğimden satıcı adama falan yazdım ürün ulaşmadı falan diye bişeycik olmadı ama bilemiyorum belkide yatmıştır hesaba çünkü iptal falan bişeyler yaptım hatırlıyorum

Scudo
@alper 76 üstünde led yazdığı için :komik:

@kutlucan open dispute u başlattıysan 15 gün içinde anlaşmazlık yükseliyor devreye alibaba giriyor bi 10 gün sonra da diyorlar ki hesabınıza para gönderildi bende diyorum henüz gelmemiş o da dedi ki olur öyle :koptum::koptum::koptum: Şaka şaka uluslararası geri gönderim 15 gün içerisinde sonuçlanır dedi 13.günün cuması hesabıma para yatmıştı

Her yazana inanmamak lazım. Benimkinde de yazıyor ama led olmadığını şunu aldigimda anladım
(link)

İçinde 3 tane led li ampul var ancak benzer rakamlara geçen bir arkadaşım yukarıda linkini verdiğim in çalmasını tanıttı.

Bisiklette arka çakar incelemeye, inceleme :)
Yukarıdaki orijinali ... bu da forumdan bir dostum uzun aldığı orijinali...
Benim tavsiyem led ise işte led budur... siz de eminim elinize alınca ya da önünüzden biri giderken görünce anlarsiniz farkı... 1- parlaklığı ayarlanabilir, 2-usb ile şarj edilebiliyor 3 - 650 M.amper entegre pili var vs vs...
Yine de güle güle kullanın sizin aldığınız dan bende de var acil durumda isimi gayet iyi görüyor

Led li diye ampul almaksa... hakkisiniz...@vatan
Gorebildiyseniz o100 tl olanın altına da GERCEKTEN LED olan 5$ lik lamba koydum... sanırım tam okumamissiniz ya da gözden kaçmış.

@Gökhan Kuş
Söylediklerinizin tek kelimesine dahi katılmıyorum. Takipli, takipsiz tüm aldıklarınız hava yolu ile gönderiliyor. (link) kanalımdaki tüm ürünler hatta kanal dışında ki takipsiz yüzlerce minnak ürün sorunsuz şekilde tarafıma ulaştırıldı. Yiğidi öldür hakkını yeme, PTT tamam süper bir firma olmayabilir ama anlattığınız kadar da değil hocam. Özet olarak aliexpress gibi sitelerden aldığınız 1 centlik ürün bile hava yolu ile geliyor, torba içerisinde sevkiyat yapıldığı için bir torba içerisinde bu şekilde onlarca ürün oluyor.

Bu ürünü çinden almalısınız. Türkiye de çok pahalı.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ozalkadir Doğrudur, ama inanın çoğunluk öyle. yani benim arkadaşım gemici ve uçak kargo filan hikaye yani. Birde şöyle bir durum var, pilli ürünleri çoğunlukla uçak kargoya almıyorlar zaten hele lithium pil filansa direk gemi :)

Bu ürün kırılması dışında fazla pil harcıyor.

Siz bunu boşverin ben size bi milyoncudan aldığım 2 si 5 lira olan arka çakarlarımı tanıtayım bekleyin geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: vatan
Geri