Scudo Sports

Le Tour De France 2009

Scudo
Yaw bu Rai hala yayına geçmedi...Çıldırcem ama... Kategori 1 tırmanışını vermeyecekler galiba..:(

@Aytaç Biber

Merak etme henüz beslenme bölgesine geliyorlar 3 katg. tırmanış bitmek üzere 1.katg başlamadan yayın başlayacak.

rtbf kanalı dünden görünlülerle yayına basladı ama henüz bugunden bir görüntü yok

ose Ivan Gutierrez (Caisse d'Epargne), Egoi Martinez (Euskaltel)

Bu ikisine birden nasıl izin vermişler... Bunlar sonuna kadar gider.

Animasyondan baktığımda, inişte max hızları 150 km/s gösteriyor. Manyak bunlar :D

Düzeltiyorum. Sanırım yanlış yere bakmışım ...

@gurol

Egoi Martinez bencede bırakmaz bu saatten sonra, hem iyi bir tırmanıcı hem de Basklı bir bisikletçi, bu yüzden Arcalis'te podyumda olmak isteyecektir. 6,04 fark atarsa sarı mayoyu da alır :)

@Mustafa ÇAKAR

Selam,
Benim istediğim bir canlı telefon bağlantısı, bu da bugünki teknoloji ile olur diye düşünüyorum. Bu arada Rıfat Çalışkan 'ı çağırın demiştim .Dolaşırken bir sitede öldüğünü gördüm. Ben spor yaparken o da antrönörlük yapıyordu Allah rahmet eylesin. Bu arada idda öneriniz ilgiç idacılara iletmeye değer,
teşekürler,

Güle güle sarı mayo güle güle. :) Saxo Bank'la buraya kadarmış.

@Aytaç Biber

hakkaten ya :) contador da gözdağını verdi lance'e.

adet oldu lance için bir maiden şarkısı da benden olsun;

be quick or be dead! :)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa ÇAKAR
@Aytaç Biber

ama bizi de iyi ekrana yapıştırdılar haa!
vay be, saniyeler ne kadar ağırmış.

geç mi kaldılar atak konusunda? bu atağa Astana mı karar veriyor yoksa Contador mu?..

Nocentini de giysin, yuksekteler, üşümesin...nasıl olsa bu sene belli ki kurtlar sofrasındaki tavşan misali elden ele geçecek sarı mayo.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa ÇAKAR
@Aytaç Biber

Çok fazla rahat bıraktılar öndekileri. Astana Contador'un atağına kadar yüksek tempo yapmadı buna rağmen Evans yine de en cesaretli adammış en azından denedi. Andy daha erken atak yapmalıydı bence ama herhalde alplere kadar zaman farkını korusak yeter diye düşünüyorlar. Beklendiği gibi olmadı etabın bitişi sürpriz bir isim kazandı sarı mayo da sürpriz bir isme gitti. Yarın bakalım ne olacak?
Bu arada yarın yayın 13.15 te başlıyor atlamayın.

• Beğen
Tepkiler: Özgür Yalçın
Eski turlardan birinde Lance'in bir lafı var, sarı mayoyu taşıma takım için ağırdır, yorar diye... Dolayısı ile bilerek ve isteyerek sarıyı almamış olabilirler.

Herşeyi anladım da bu Bradley WIGGINS çok süper bir TT'ci olsa da süper bir tırmanıcı değil. Acaba tırmanmanın temposunun çok da yüksek olmadığını mı düşünsem?

• Beğen
Tepkiler: Ali AKTAŞ
@Mustafa ÇAKAR
Bugün TV yi açtık şirketçe izledik valla. Ancak yarın Granfondo'ya (yarış) gidiyorum izleyemicem. Pazar da ordayım.

Daha yokuşlar yeni başladı bekleyelim derim, Lance johanla bu işin kritiğini çoktan yapıp bitirmişdir, condatordan bekliyordum böyle bir hareketi, atak sırasında bile oldukça heyecanlandı eğer gerçekten çok iyi ise niye son 1 km değilde 15-20 km önce kaçıp herkese fark bindirmedi çünkü gücü anca son 1 km ye yetti , tek atımlık mermisi vardı onuda sıktı, arkasına dönüp baktığı kişi Lance , isteseydi bu gün o sarı mayoyu giyerdi ama heycanına yenik düşecek biri değil ,şu anda herkesin performansına bakıyor kimi nerde alt edeceğini çok iyi biliyor bekleyip görelim derim.Lance tek favorim, rahat kazanacaktır.

Gerçek bir profesyoneli diğerlerinden ayıran en büyük öğe Kontroldür.!

Lance in daha Kontrollü ve daha kendine hakim birisi olduğu kesin , bunu sadece yarışında değil verdiği röportajlardaki politikalarındada görüyoruz.

Öyle şeyler söylüyorki kişileri ve takımları etkiliyor ister istemez , bugün contador fırlayabilir ve eğer giderse ben onu takip etmem demesi uzaktan kumandadan yorgunluk yaratmak demektir bence.!

Bu tur çok ilginç olacak..........

Yarıştan önce contador kaçarsa onu kimse yakalayamaz, ben de o zaman diğer favorileri tutup onun kazanması için çalışacağım demiş. dediğinide yaptı zaten. bu akşamdan sonrada oturup kim için çalışacaklarını konuşacaklardı. herhalde contadoru destekleyecektir bundan sonra. kendisi için yarışacağını sanmıyorum

• Beğen
Tepkiler: gökalp öztürk
Geri