Scudo Sports

Le Tour De France 2009

@Mustafa ÇAKAR
Yarın şu şarkılar dinlenecek bence :)

Tırmanış sırasında
Iron Maiden - Run to the Hills

İnişte
Joe Satriani- Down down down
Manowar - Wheels of fire
Athena- Dön baba dönelim

Sprinterler
Cem Karaca - Çok yorgunum
Haluk Levent - Dağlara küstüm
Pentagram - Give me something to kill the pain (Tom Boonen :D )

Kaçan grup
Duman- Yalnızlık paylaşılmaz
Emre Aydın - Afilli yalnızlık

Lance Armstrong Lou reed - Perfect day
Alberto Contador Vega'dan - Serzenişte
Frank ve Andy Schleck Sentenced- No more beating as one
Fabian Cancellara ve Saxobank için Muse'dan -our time is running out

ve son olarak tura katılamayan Alejandro Valverde tura cağrılmayan LPR'den pettachi ve diğer katılamayanlar için ise

Pink Floyd'dan Wish you were here (en guzeli en sona ;))

Scudo
Lance'in Twitter sayfasında yazdığına göre şu anda uzanmış Sigur Ros grubunu dinliyormuş. Bilenler bilir şu anda muhtemelen uçmuştur kendisi.

(sigur ros bir albümleinde şarkı sözlerinin izlandaca ya benzeyen uydurma bir dilde olduğu izlandalı bir post rock grubu. )

ben kendisinden şu an itibarı ile korkmuş durumdayım :)

Sprinterler: Cem Karaca - Çok Yorgunum... Cuk oturmuş..hahaha

@Tuonela
Bütünü güzel.

Wish you were here kısmını Ukulele ben çalıp söylemek istiyorum.

peçeteye yazıp yollayın çalarız :p

Denis Menchov içinde Ajda Pekkan dan Anlamadım Gitti! olabilir..:)

yıllar yıllar önce, Frank Sinatra, şarkılarını söylerken, devran dönmüş, şarkıları tükenmiş. üretmeye dair problemler yaşarken, uzaktan gelen seslere kulak vermiş ve paul ankayı duymuş. anka'nın yaptığı şarkılar listelerde dolanır olmaya başlamış. frank bu ya (tabii bir de sinatra hem), anka'ya demiş ki bana bir şarkı yaz...ve anka hatır gönül, bir şarkı yazmış.

dillere destan olan bu şarkı "my way"dir.

hep sinatra olmayı arzulayan elvis, las vegas'ta program ortası WC'de ölmeden hemen önce bu şarkıyı sarhoşken sahnede kargacık burgacık söylemiştir.

işte frank, elvisin yapamadığını yapabilmiştir. sarhoş olmamıştır ve şöhretle başedebilmiştir...

ve şarkımız geliyor : lance armstrong söylüyor "my way"...

And now, the end is near;
And so I face the final curtain.
My friend, I'll say it clear,
Ill state my case, of which Im certain.

Ive lived a life thats full.
Ive traveled each and every highway;
And more, much more than this,
I did it my way...

Offf şimdi aklıma geldi,yarın 15:00'de direksiyon kursum var. :eek: Artık bittiği gibi eve gelip açıcam televizyonu.

@Teoremos

Turun sonunda Lance bunu söylerse Contador artık Müslüm Gürses'ten başka birşey dinlemez

Astana güne biraz erken başladı... (link)

@Aybars Öge Sürücü

Dünyada insan gücünün sınırlarını bu kadar zorlayan başka bir etkinlik var mı acaba?... İnsan gördükçe daha fazlasını istiyor. Bu dağı tırmandı; onu da tırmanır, şunu da, bunu da... Yıllar geçtikçe en sonunda bu dereceye ulaştı! Everest'e de göz dikmiş olabilirler. :) Müstakbel galibi çok merak ediyorum.

@Zuhâl

Contador'un kürsüde söyleyeceği şarkıyı buldum :) Müslüm Gürses yorumuyla ama illa ki :) - Bisikletçi versiyonu

Tanrı istemezse,atak bitmezmiş.:D
Tanrı istemezse peleton çekmezmiş.:D
Sen Tanrı mısın beni öldürdün;
Eşime dostuma beni güldürdün. (Rezil rüsvan ettin İspanya'ya)

Vicdanının sesini dinle,bak ne diyor;
Senin için bir can gidiyor (Büyük ihtimal Levi kankasını ölümüne çekecektir)
Vicdanının sesini dinle bak ne diyor;
Senin için bir can ölüyor...

Allah öldürür Dünyadan alır;
Sen beni öldürdün hayatta bıraktın. (Mt. Ventoux'nun tepesinde)
Cehennem ateşi ahirette olur;
Sen beni dünyada ateşe attın.

Senin için herkes kötü söylüyor;
Söylemesi kolay bir de bana sor.
Seninle yaşamak güzel şey ama
Senden yokuşta ayrılmayı gel de bana sor :D

evet arkadaşlar, canlı yayın başlamamış olsa da bugünkü etap başladı. az önce daha 1,5 km çizgisinde 8 kişi kaçtılar ama kaçışları 2,5 km sürdü ve peleton 4 km çizgisinde yakaladı kaçanları. canlı yayını heyecanla bekliyorum ;)

Atilla bilgisayar başındayım canlı yayın için iyi bir site biliyormusun teşekkürler,

şuanda uluslararası canlı yayın başlamadı. eurosport player canlı veriyor olması lazım ama o da aylık 4,95 € üyelik bedeli var. ben şimdilik www.letour.fr sitesinden flash animasyon olarak aralıklara bakarak takip ediyorum.

@Tuonela

Animasyona bayıldım Görsel olarak bir şölen olmasa da gerekli bilgileri veriyor. Şuan önde 9 kişilik bir kaçan grup var. Peleton 10'30'' arkasında...

Jose Ivan Gutierrez (Caisse d'Epargne), Egoi Martinez (Euskaltel), Christophe Riblon, Rinaldo Nocentini (both AG2R-La Mondiale), Aleksandr Kuschynski (Liquigas), Christophe Kern (Cofidis), Jerome Pineau (Quickstep), Brice Feillu (Agritubel), Johannes Frohlinger (Milram). den oluşan kaçan grup 12 dk öndeler.Yarışın 60.Km si

Gutierrez iyi bir zamana karşıcı olmasına rağmen hırsı ve ortalama üzerinde bir tırmanışcı olmasıyla merak uyandırıyor kaçan grup içinde. bakalım ne kadar kaçabilecekler. daha önceden most combatative award almıştı yanılmıyorsam.

Geri