Scudo Sports

Le Grand Tour de Bosphorus -- 08.04.07

önderciğim merhaba bülentin dediği gibi bende bir arıza çıktı şimdi tamire aldım bu hafta kısmetse şile arzu edersen hay hay gideriz

kemal tecimen

Scudo
@k.tecimen

Geçmiş olsun Üstadım,Şile mii abii :eek: bakarız Kemal abim..:D ;) Siz ince teker biz 2,0 lık lastiklerle iyi yol alıyoruz, maşallahımız var..:)

Süper katılım, süper gezi, süper güzergah vallahi herkesi kutlarım da bize niye haber vermiyonuz be kardeşim ehuuuuuuuuuuu ehuhuuuuuuuuuuu:( Neyse tiz bu gezinin tekrarı yapıla, gonüller bir ola. :p

Pedallarınıza sağlık sevgiler ve de saygılar

MFG(+)

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
Hz. Yüşa Türbesinden, anadolu kavağına inen yokuş.
Hiç pedal çevirmeden 4 dakikada...

max.hız 49 km/s idi. yetişenediklerimin hızını siz tahmin edin...
:)

(link)

Gelecek Program: videonun devamı... Yarın...

63km/s de ben gordum.. Gercekten muhtesemdi inis :D

Tesekkurler abim video icin :D

vallahi pazar gunu cok guzel gezdik, bugun arkadaslara anlatiyordum da, anlatirken bile yoruldum :p :D ve luftucum aynen benim de tad damagimda kaldi, en kisa zamanda su rumeli fenerine tirmanmazsam da namerdim :)

bu pazar sileye cok gelmek istiyordum, ama sanirim ailevi isler beni alikoyacak :( malum hala son 2 ayin arkasini toplamaya calisiyoruz. ama en kisa zamanda boyle uzun ve keyifli bir gezide tekrar pedal cevirmek istiyorum! Kemal bey, Lutfu bey, Bulent Bey, Atilla Bey, sizlerle pedal basip sohbet etmek ayricalikti :) geride kaldigim zamanlarda beni yalniz birakmadiginiz icin ayriyeten tesekkurler :D

Bende 64 km'yi gördüm çok zevkliydi,çok tatlı virajları var,o hızda araba sollamasıda çok zevkli,bir o kadarda tehlikeli...

Tazeeee Bunlaaaaarrr!

Le Grand Tour de Bosphorus için bir derleme...

(link)

Çok güzel bir gezi çıkarmışsınız.
Lütfü beye de video çekim için teşekkürler. çok iyi bir inişmiş.
Esen kalın

Eline sağlık lütfü çok güzel,teşekkür ederim...

Fotograflar,videolaarrr hepsi super :D Cok cok tesekkurler :)

ud-i lutfu beycigim, videolari anca seyredebildim :D :D :D bayildim :D :D :D anneme bile gonderdim linkini :D yani o derecede bayildim :p :D

bu arada benim yoklugumda cikan diger filmlerin de linklerini bekliyorum :D

muptelasiyiz

Rengarenk gezinize motor sefası damgasını vurmuş.Resimler ve videolarla canlı canlı yaşattınız bize bu güzel günü,sağolun varolun.Bundan böyle turlar daha kalabalık olacak gibi gözüküyor,kendi adıma bir sonraki organizasyonunuza katılmak için can atıyorum.Sevgiler hepinize...

İstanbul grubundaki dostlarımıza teşekkür ederim:) Çok güzel birlik ve beraberlik içerisinde bir gezi olmuş:) Katılan ve pedallayan herkeze teşekkürler...

VAAAAYYYYYYY Tüm dostlar harika bir gün gecirmissiniz canı gönülden kıskandım :) tebrik edecegimi sandınız dımı :)
malum durumları bır bıtırelım hayırlısıyla o karelerde yerımı alacagımdan haberınız olsun,saglıcakla kalın hepınızı cok ozledım yahuuu.

• Beğen
Tepkiler: acumur
@hdeveci

abi bir okadar bizde seni ozledik ;)
hayirlisiyla bir goruselim artik :)

@hdeveci

Biz de seni ozledik abim :) Musait oldugun en kisa zamanda goruselim :)

@hdeveci

yoklugun hissediliyordu, senin yuzunden milletin bitiremedigi 3 tabak karidesi ben kendi basima bitirmek zorunda kaldim :p :D

@hdeveci

şükür seni görene sesini duyana gazeteye ilan verdim yinede cevap yok özledik seni görüşmek dilğiyle

kemaltecimen

@hdeveci

Haruncuğum.
Biz seni unutmuştuk yahu,
kendini hatırlatman iyi olmuş.
böyle güzel gezileri kaçırdığın için senin adına çok üzülüyorum.
Hoşçakal.
A.Bülent Yamaner

Geri