Scudo Sports

LCD kilometre saati

@aydin

Teşekkür ederim Aydın abi,ebaya ürün geldi diye bir geri bildirim yapacakmıyız? Geri bildirim yapılması gerekiyorsa satıcının hakkını verelim:) Piller üzerine çocukluğumdan beri ilgim vardır,GP markalı şarjlı pilleri Tv kumandalarında kullanıyorum.Bisiklet ışığına 6adet pil gerektiğinden ve şarjlı pillerde tanesi 2-3 lira olduğundan duracellin pillerini almak mantıklı geldi,ve aldımda:).Şimdi tavsiye ettiğin pilleri de araştıracağım,öğrenci olduğumuzdan haşlıklarımızla ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz,Sony nin ve Philips in fiyatları uygunsa alırım. SAğlıcakla kalın..

Scudo
@ErdincAydin78

Pillerin parasının lambayı geçmesi enteresan değil mi? :)

Neyse feedback yapılacak satıcıya. Yani olumlu bir yorum, hani ürün geldi, teşekkürler gibi ki satışlarına referans olsun. Diğer markalar oldukları yerde biterler 1 haftada, şarj tutamazlar üzerlerinde. Söylediğim modellerse 1 yıl enerjilerini koruyabilen modeller. Biraz pahalıdır ama para biriktirip bunlardan almanı öneririm.

Bu arada yurtdışı satış aracılığı mı yapsam ne? Dur ben bunu bir düşüneyim..

@aydin
Pillerin lamba parasını geçmesi evet enteresan,bu durum kargolarda da böyle.Ben eski bir işlemci aldım bir liraya,sonra kargocular da 5lira istedi.Bu durumlar hakikaten garip..

Aydın abi düşüncen bence güzel,bana gayet güzel danışmanlık yaptın:D ,ürünü satın aldığımız kişi fiyatı düşürmüş,tam 3dolara geliyor kapıya kadar:) ,şimdi ben bir tane daha alacam:) Ürün bir ay sonra gelceği için bende bir ay sonra ankarada olacağım.Yeni adres bilgilerini ebay ve paypala şimdi giriyorum. Saygılar..

Arkadaşlar şu linkteki saati almayı düşünüyorum acaba siz de bu kullanıcıdan mı aldınız ? Direk Buy it now dediğimiz zaman kargo parası ödemeden mi almış olacağız? Bir de biz kullanıcıya adres bilgilerimizi nasıl ileteceğiz ?

(link)

@Tunahan_06

Ben başka bir kullanıcıdan aldım. Ama sistem hepsinde aynı genelde. Buy it now deyip aldığında senin için bazı bilgiler girmeni isteyen bir ekran açılıyor. Bilgileri giriyorsun ve ödemeyi paypal üzerinden yapıyorsun. Yani bir paypal hesabın olması lazım. Gönderi adresi olarak da harici birşey belirtmezsen paypal'daki adresin görünüyor. Eğer başka adres vereceksen kullanıcıya mesaj atıp söylemelisin ancak öyle olur. Ayrıca bu ürünün kargosu bedava olarak görünüyor yani orada ödediğin miktar harici bir para ödemeyeceksin.

bende bugün aynı ürünü ebaydan 2,85 $ a kargo dahil aldım. bakalım ne zaman gelecek 1550*2,85=4.420 TL

(link)

Şunu düşünüyorum eski bisiklete öylesine ama paypali falan ayarlamak lazım uzun iş.

@omurkadir

konuya taaaaa 23-08-2008 tarihinde yazmışsın, 1 senede kaç kere ayarlardın sence paypalı ? :D

• Beğen
Tepkiler: omurkadir
365kere ayarlardım herhalde :) paypalle fazla işim olmadığından,sadece bu saat için kullanmak gerekeceğinden üşeniyorum aslında.Bu arada konuyu takipteydim ama yazmıyordum.

• Beğen
Tepkiler: Anıl Kuşaksız
bende verdiğiniz ebay adresinden 2,85 dolara freeshiping satın aldım bugün elime ulaştı artık havalar biraz ısınsın hemen montajını yapacagım.
yaklaşık 2 ayda elimde oldu.

• Beğen
bu akşam reklam tıklamalarından kazandığım parayla (link) aldım. bakalım ne zaman gelecek.

• Beğen
@Erol KOLAS

Arkadaşım km saatin hayırlı olsun,güle güle kullan.

@Erol KOLAS

Bende senin aldığın modelden almayı düşünüyorum,Km saatin gelince resimlerini burada görmek isteriz.

Arkadaşlar ebaydan bu kilometre saatini aldığınıza ve uzun shipping time'ı beklemenize değer mi bilmiyorum.Aynısının sadece dış görüntüsü farklı olanı ülkemizde 10 tl.Ve uzun süre kullanmanız güç.Bir de yüksek gerilim hatlarının altından geçerken 99 km hız yaptığınızı görebilirsiniz.Gerçek hızınızı göstermeyeceğine de eminim.

Ben ebaydan kol saati aldım: Türkiye fiyatı 420tl alış fiyatım 180 tl
sele aldım: Türkiye fiyatı yaklaşık 150tl alış fiyatım 48 tl
kulaklık aldım: Türkiye fiyatı 210 tl alış fiyatım 60 tl

Elinizden geldiğince kaliteli ve ucuz ürünler almanız sizin açınızdan iyi olur diye düşünüyorum.

Genelde boyle cok ucuz seyler alinca, insan basta sevinip, heyecanlanarak cok karli bir is yaptigini dusunuyor, ardindan kullanmaya baslayinca, hevesler kursakta kaliyor.Ucuz etin yahnisi misali... Miktarlar onemsiz gozukse de sonucta para ziyan oluyor, halbuki o paranin uzerine az ya da cok ilave edip elde patlamayacak birsey alinsa, ya da hic alinmasa, en azindan tek kurus israf edilmemis olacak.

ben de alırken çok tereddür ettim ama bu konuyu uzun vadede yorumlarımı aktarmak için yaptım. 2 yıl normal havada yağmurda toplamda 2500 km kadar kullandım tık demedi, yüksek gerilim hatlarında da hiçbir sorun çıkmadı kablosuz değil ki öyle bi sapıtma durumu olsun.

@Anıl Kuşaksız

Evet arkadaşım senin ebaydan aldığın km saatini daha dün gibi hatırlıyorum,yorum yapan arkadaşlara göre almamak daha iyi gibi :) ,senin km saati şu an halen çalışıyor mu ?

@yaminkutlu

Yurt dışından sigma veya blackburn km saatini türkiyedeki fiyatlardan aşağı bulamıyoruz malesef,yurt dışında tanınmış markaları ucuza bulabilsek alırız,:)

@ErdincAydin78

evet hala sorunsuz çalışıyor arkadaşların kullanmadan yorum yapmalarına rağmen..

• Beğen
Tepkiler: ErdincAydin78
Geri