Scudo Sports

Lazerli arka stop lambasi...

semih s.

Üye
Tepki
12
Bisiklet
Ghost
Selam atkadaşlar aranıza yeni katıldim
yaklaşık bi buçuk aydır bisiklet kullanıyorum ama herkes gibi beni de zehirledi bisikletsiz yapamıyorum[emoji2]

Bisikletime sürekli yeni donanımlar alıyorum... internette araştiriken bu ürün dikkatimi çekti işlevsel bi ürün gibi gözukse de tecrubelerinizden faydalanmak istedim malum gece sürüslerinde güvenlik çok önemli bu üründe sanki sürücüleri hizaya getirme noktasinda iddialı görünüyor ve çok sipariş edilmiş... sizce alsam çok mu amatör bi görüntü sunar

Scudo
@semih s.

link veya resim koymayı unuttunuz herhalde semih bey :)

http://img.tapatalk.com/d/14/07/02/u4aneba7.jpg

(link)

K. Bakmayın tapatalk ın oyununa geldim paylaş dedim.paylaşmadi

• Beğen
Tepkiler: Cevat_MD
Çok tırt bir şey.Ayrıca pilinin çabuk tükendiği söyleniyor.Ben birkaç arkadaşta gördüm.Fotoğraftaki gibi değil emin ol.Gereksiz, onun yerine iyi marka bir stop alabilirsin.

Öyle gibi gösteriyor da bisiklet güvenliği için yeterli gibi görünüyor sanki... kallanan ve tecrubelrini paylaşabilecek olan var midur acep?

BEnde var aynısı bence çok güzel.Lazeri açman gerekmiyor herzaman.Normal stop olarakta kullanıyorsun.

Tam bir pil düşmanı. Fazla masraflı olduğu için hiç düşünmedim...

Yani yurtdisindan yuksek mah lı sarjlı piller sipariş ederek pil derdinden kurtulmayı düşünüyorum da yine de fayda etmez mi [emoji2]

http://img.tapatalk.com/d/14/07/02/4uqe4u8y.jpg

Arkadaşin bahsettiği ürun bu olmali galiba bu ilk dedigimden daha iyi pil gücu ve performans bağlamında sanirim bundan bi sipariş vermeliyim aliexpress te 5 dolar civarinda olmalı

(link)

Pil süresini bilmiyorum ama söylenildiği gibi şarjlı pil ile kullanılabilir. Arkadaşım kullanıyor. Çok karanlık yerlerde güzel aydınlatıyor..

aynı ürün bede de var. genelde lazeri hiç kullanmıyorum. sadece stop lambayı kullanıyorum. 1 ay oldu pil hala yerli yerinde. lazeri arada bir açtığım oluyor tabi.

hocam asla alma. bende var aldım sizin gibi lazerine kanarak, ne stobu stop, ne lazeri lazer. stop hadi bir nebze, belli bi mesafeden görülebiliyor zorla (ki böyle sigma dır, topeak dir falan onların stoplarıyla karşılaştırma dahi yapılamaz yine) ama lazeri çok kötü. geceleri 5 metre arkamda ilerleyen arkadaşım göremiyor lazeri. bir de o fotoğraflardaki gibi kalın ve net bir çizgi de değil, incecik bir çizgi beliriyor yolda 1 metre uzunluğunda. hakkaten çok kötü ürün. lazerine kanmayın, gidin 28 TL ye decathlon'da sigma cuberider II var alın rahat edin (lazer yok sadece stop lambası)

Vazgeçtim de gezerken şöyle bi ürünle karsilaştım fren le orantıli stop yaniyor ve biraz daha kaliteli gibi görünüyor bunu da tavsiye etmezseniz decathlon yolu görünür bizlere....
(link)

@semih s.

3 ay kullandım, ama her akşam değil seyrek olarak dün pilleri değiştirdim.

HTC Wildfire S cihazımdan tapatalk ile gönderildi..

Geri