Scudo Sports

Lastkler hakkında

erzanaskin

Forum Demirbaşı
Tepki
78
MTB için hem asfaltta hemde ağır olmayan arazi koşullarında iyi performans veren dubless olmayan lastikler konusunda bilgisi olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum.

Scudo
michelin xc hard terrain tam aradığınız lastik delta bisiklette bulunuyor;)

• Beğen
Tepkiler: erzanaskin
bence schwalbe racing ralp ve çok akıcı michelin xc hard terrain schwalbe,ye göre yaklaşık 100gr ağır kalır

• Beğen
ben de sana maxxis larsen tt 2.0 exception modelini öneririm. yaklaşık 450 gram ağırlığında akıcı bir lastik

• Beğen
hafif arazi koşulu ve hafiflik istiyorsan bence maxxis larsan tt 1,90.biraz ince gelebilir ama hafif olsun dersen tavsiye ederim

• Beğen
@Genar Batur

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Marka: Maxxis Larsen TT 2.0 Kevlar

Detay: Maxxis Larsen TT Exception 2.0 Kevlar 120 psi 520 gr

Fiyat: 40 usd

bu lastik 450 gr değildir..!
(link)

• Beğen
arkadasım kendi elimle tarttığım için böyle yazdım, üzerindeki paketle beraber yaklaşık 480 gram. sitesinde yazan rakamlarla gerçekler pek uyuşmuyor, hoş normalde fabrika verileri daha ağır olur ama. 1.90 lık modelide sitesinde 450 gram yazıyor ama 350-360 gram tarttığını söyleyen üyeler mevcut. tartının ayarları ve sağlamlığı konusunda hiçbir şüphemde yok!

• Beğen
Ben kullanıyorum Larsen'in 1.90 lık modelini ağırlığı 357 gr dır.

@passenger

Bu lastik 520 gr hiç değildir :)
Ben de tarttım üstündeki plastik kelepçe ve ürün özelliklerini yazayn plastikle 450-500 arası birşeydi net hatırlamıyorum malesef. :)

Bende michelin xc hard terrain almayı düşünüyordum ancak maxxis crossmark hoşuma gitmeye başladı acaba bu modeli nerde bulabilirim?

@passenger

yaklaşık 1 yıldır bu lastiği kullanıyorum çok akıcı ve iyi tutunuyor.en iyi özelliği ise çamurlu ve sulu ortamlara az çamur ve su sıçratıyor.aşımada fazla değil.bende tartarak aldım 480 gr civarı birşey gelmişti.enteresandır kendi sitesinde 520 gr yazıyor sanırım yanlış yazılmış.kaçkarda bu değere bakarak yazmış.

Geri