Scudo Sports

Lastikler boyna patlıyor ne yapsam ?

@r.ezk

Kargo ücreti falan ne kadar tutuyor acaba şimdi düşünüyorumda şeride iç lastiğe o kadar para vermektense bir kere alırım kafa rahat eder hiç yoktan.

Scudo
Swallbee Maraton XR serisi kevlar kaplı hafif lastiklerini kullanıyorum. Dün itibariyle 4620km oldu. Asfalt, köy yolu, bozuk yol, plaj :) her türlü zeminde kullandım. Bu güne kadar hiç patlamadı. Ömrü bittiği zaman alacağım tek lastik o dur..

@SerkanH

Onlar ne kadar serkancığım :)

Zefalın patlak koruma serıtlerınden alıp kullanabılirsın. 30 40 Lıra cıvarı bır sey (link)

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@SerkanH

Kalbim var benim ama :D

@ebubekir sözbir

O zefalin allah bin belasını versin solüsyonlu yamaları çok çabuk açılıyor beni hep o yamalar hayatımdan bezdirdi ayrıca pekte esnemiyor zaten bir işe yaramaz mantar yama aldıkda kendimize geldik.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@MertAG

Bay Troll Konunuz nu Troll yorumlarınız mı? Yol bisikletınde cokta ısıme yarıyor bu urun .Antrenman sonrasında cok kez cam cıkardıgım oldu.Koruyucunun faydasını gordum.Yamayı dogru yaptıgınızdan emınmısınız? Oncelıkle zemını ıyıce zımparalamanız , ardından yapıstırıcıyı surup on dakıka yapıstırıcının kurumasını beklemenız gerekıyor.Beklemeyıp uflersenız ya da yamayı yapıstırırsanız tutmaz tabıı.Neyse sıze ve lastıgınıze selamlar

@ebubekir sözbir

Kendinden solüsyonlu yamalarından bahsediyorum canım kardeşim açılıyor istediğin kadar zımparala bir süre sonra açılıyor hava kaçırıyor trollüm ama o kadar da değil yani... Ama şu şeriti bir deneyeceğim erdoğanlar bisiklette ürünleri bayağı pahalıya satıyor dün aldığın 10 tl lik ürünü 6€ gibi bir fiyattan veriyor şimdi dikkatimi çektide.

Bisiklet Outlette kampanya vardı geçende hala var mı bilmiyorum. Schwalbelerde, ellerinde kaldıysa ikinci el bakmana bile gerek kalmaz ;)

@HELEN

Ciddimisiniz ben baktım baktımda bulamadım birde siz bakabilirmisiniz ?

Rubena CST kesinlikle uzak durulması gereken lastikler. Sportive 227 üzerinde gelen CST ler günlük patlamadan dolayı beni resmen hayattan soğuttu schwalbe ile tanışana kadar tabiki :)
(link) Birebir bu ürünü bu siteden satın aldım yaklaşık 5 aydır kullanıyorum bir kere patlamadı. Çiftinin fiyatı 120 TL kargo dahil 150 liraya gelir sanırım. ( 1 haftaya kapınıza teslim)

Geri