Scudo Sports

Lastik Üzerindeki Renkli Yazılar

Yusuf !!WOW!!

Forum Bağımlısı
Tepki
1.440
İsim
Yusuf
2013420224856_continentalraceking22bisikletlastigi.jpg
Örneğin bu lastikteki gibi olan renkli yazıları çıkarmanın bir yolu var mıdır ?

Scudo
@cumali55
Bence iğrenç duruyor o yüzden. Lastik salcano lastiği bu arada. Koskoca beyaz yazılı lastikler, siyah bisiklette iyi durmuyor ;)

Sticker değil ki bu, sökülmez herhalde.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@Taxonera :) bizim insanımız kafaya taktımı, dogayı katledip nasıl ki nükleer santrel kurabiliyorsa(ki çalışır vaziyette bi tane nükleer yok) onuda yapabilir bence. Kagıt bant ve gazete ile jant kapatılır, uzaktan püskütülerek boya ilk edapta ince atılır, sonra bi kat daha geçer :)

Spreyi düşündüm de, bu sefer salcano yazısı siyah olmuş olacak :D Yani alttaki yazıyı maskeleyip, boya atmışız gibi duracak o yüzden işime yaramaz :)

@huseyinbozan
Bakalım abi deneyeceğim :)

Tiner lastiği çok hafif eritti denemeyin

Bayanlar baylar var mı fikri olan ?

@Yusuf !!WOW!! zor onları yok etmek.
En güzeli sevgili dostum, lastikleri değiştirmek. Ya sev ya terket gibi bir şey oldu da, neyse şimdi siyasete girmeyelim :D

• Beğen
su zımparasıyla soyabilirsin. rende gibi hafifçe yüzeyden. lastiğe bişey olmaz. yeterince kalın.

• Beğen
@BerknurD. Tinerle denedim ama hafiften eridi gibi oldu lastiğin dış kısmı çok hafif ama. Zımpara ile nasıl olur bilemem. Teşekkürler
@Kuzey Ege :D

cif + süngerin yeşil tarafını deneyin :harika:

sakın tiner zımpara falan uygulamayın

• Beğen
@Yağız Gökmen
Deneyeceğim :harika:

Cif de olmadı :D

Akrilik boya geçtim yazıların üstünden bayağı temiz oldu birazdan foto atarım

:komik::komik:
Fotoğraf0198.jpg

Fotoğraf0200.jpg
açık renk gözüken yerler toz oraları temizlemedim

Teşekkürler herkese :harika:

Benim arka lastikteki yazının bir şekilde hafif kenardan kalkmış durumda. Sanırım o yazıları lastiğe yama yapar gibi ince bir lastik ile yapıştırılmış durumdalar kalkan yerin altında lastik sağlam bir şekilde duruyor çünkü...Fotoğraf1925.jpg

• Beğen
@BMdnciHkn
Benim lastikte stickerın izi var. Sakızlardan çıkan yapıştırmalar gibi iz çıkmış kenarlarına bende böyle değil abi

Geri