Scudo Sports

Lastik Tamir Spreyi

Berke

Road Bike Cyclist
Tepki
5.223
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
KTM
Bisiklet türü
Yol bisikleti
(link)

Bu tarz bir ürün kullanmış olan var mı?
Motorlarda kullanılabilir yazıyor bisikletlerde de kullanılabilir diye düşünüyorum acaba uygun olur mu? Yama yerine bu yöntem çok daha basit görünüyor.

Scudo
(link)
(link)
(link)

Bisiklet için olanları zaten mevcut. Üzerinde iç lastikli sistemlere uygun olduğu yazıyorsa mantığı aynı olduğundan kullanılır diye düşünüyorum. Ama ağırlık açısından koca tüp taşımak ne kadar mantıklıdır tartışılır. Ayrıca bu sistemler lastiği tamir edene kadar kullanmanız içindir, yani yama yerini tutmaz. Uzun süre lastik içinde kalınca balans sorunları yaşanabiliyor.
Yanınızda bir adet "çok zorda kaldığınız durumlar için" bulundurabilirsiniz, ben öyle yapıyorum :)

@Mert S.

Amacım zaten o anlık beni uğraştırmadan eve kadar taşımasıdır en fazla 20-25 km kadar götürse yeterli olur. O kadar götürür mü? :)

@Berke Kazankaya

Deliği tıkadıktan sonra 100km bile götürür! ama önce tıkaması lazım :) büyük delikleri kapatmıyor diye biliyorum. 20km yürüme riski varsa, yama-pompa da bulundurmanı tavsiye ederim

Zefal olanı kullanmıştım, acil durumda faydalı olabilir ama tavsiye etmiyorum, iç lastiği değiştirmek 10 dakikalık iş ve kalıcı çözüm ve bence daha akıl kârı.
Bu sıvıların sinir bozan tarafı, yolda giderken hava kaçırabiliyor lastiğiniz yada evde bisiklet yattığı yerde hava/sıvı kaçırıyor yada sıvı sibop deliğini tıkayabiliyor,
açıkcası sadece eve gidene kadar iş görür...

Geri