Scudo Sports

Lastik Patladı/Dış Lastik Kesildi

@Erkan_007 @epsilon91 olay daha 1-2 saat evvel yaşandı ne kadar incelmiştir bilmiyorum. iç lastik zaten yeni taktım yamalı değil, dış lastiği değiştirmemi öneriyorsanız tamamdır çünkü her gün antreman yapıyorum büyükadada 12kmlik bi rotam var çok inişli ve çıkışlı. Sizce sırf arka dış lastiği değiştirsem bi sorun olurmu bu marka modelin yedeğini bulabiliceğimi düşünmüyorum iki dış lastiği birden değiştirmekte maliyetli olucak gibi bisikleti daha yeni aldım bugün 107.km oldu

Scudo
Bisiklet yeniyse o lastik hemen o hale nasıl geldi. Lastikler bayat olabilir o yüzden çiftini değiştirmekte yarar var. Bisikleti aldığınız yere götürün muhtemelen kullanıcı hatası diyeceklerdir yine de şansınızı deneyin belki aynı lastikten bulabilirsiniz.

@MertAltunç

imkan varsa hemen değiştir başını çok ağrıtır yoksa

@epsilon @ATALAY16 peki sizlere sorum sadece arka dış lastiği değiştirsem( aklımda schwalbe lugano var) ön dış lastik farklı olduğu için bi sıkıntı yaşarmıyım hani tahminimce bişey olmaz gibi geliyo ama sizlere bi danışmak istedim

@MertAltunç lastik genişliği aynıysa pek bir şey farketmez diye düşünüyorum

Sipariş verdiğim yeni lastik gelene kadar bu lastiğe içten yama yapıp kullanmak mantıklı olur mu? Kesikler mevcut.
IMG_20221221_134523.jpg
IMG_20221221_134800.jpg
IMG_20221221_134808.jpg
IMG_20221221_134940.jpg

Son düzenleme:
Sağol abi o zaman beklemekten başka çağre yok.

Düzenleme: Kesik olan yere daha önceden yama yapmışım zaten yamadan yarılmış şimdi gördüm.
Lastiğiniz kaça kaç acaba. Ölçüleri.

Kullanmadığım 700x25 lastiklerim vardı gelene kadar kullanın diye verecektim size ama sizin işinizi görmez büyük ihtimalle.

• Muhteşem
Tepkiler: StanicEnemy
Kullanmadığım 700x25 lastiklerim vardı gelene kadar kullanın diye verecektim size ama sizin işinizi görmez büyük ihtimalle.
Cömertkarlığınız ve teklifiniz için çok teşekkür ederim. Maalesef jantlarım kalın olduğu için 700x25 uymuyor. Sınır 700x30.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Dış lastiğime cam girdi kurtarılabilir mi ? hakkı mı savunabilir miyim

Dosyalar

• VideoCapture_20230923-194342.jpg
    VideoCapture_20230923-194342.jpg
    37,3 KB · Okunma: 83
Dış lastiğime cam girdi kurtarılabilir mi ? hakkı mı savunabilir miyim
Lastiğin iç kısmında aynı şekilde kesik varsa kullanmak sakıncalı olabilir. Yarık sadece lastiğin dış yüzeyindeyse sıkıntı olmaz. Yarık yerin, lastiğin iç taraftan olan kısmına yama yaparak destekleminiz iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Belediyeden lastik parasını karşılamasını mı isteyeceksin yani, hak aramak derken?

• Beğen
Tepkiler: yakupf
Belediye yolu temizlemediği için lastiğime cam saplandı ya onu diyorum. Talep oluşturdum zaten. Şimdi yeni lastik alacağım yine aynısı mı olacak bu sürdürülebilir değil ki
Bu ihtiyacinizin karsilanma ihtimali yok gibi bir sey. Nerede yasadiginizin farkinda degilsiniz sanirim.

• Beğen
Tepkiler: dort
@ibb @betonekrem @egm @suleymansoylu @atv @ahbr @polisiminyanindayim
Ezilmiş bir milletin ferdi olduğun belli, o camın professional seviyede bir lastiğe saplandığını düşün ne olacak bu durumda hatta şunu düşün lastiğini değiştikten sonra sırf belediye görevini yapmadığı için yine cam saplanıyor sizce bu durum kabul edilebilir mi ? yani bir garanti mekanizması veya sigorta gerekmiyor mu

Geri