Scudo Sports

Lastik Önerirmisiniz...

@athletic

basıç ölçerimi kaybettiğim için bugün kaç hava bastığımı ölçemedim ama sanıyorum 35-40 psi civarındadır... daha önceki lastiklerimi şehir içinde 50 psi da kullanıyordum ....önerinizi dikkate alacağım.. lastiğin yapısından belliki biraz nazik ... çok yüksek basıncı kaldırabileceğini sanmıyorum... kendi ağırlığımıda düşünerek ( 0.086 ton ) maksimum 45 psi da kullanacağım sanıyorum...

Scudo
bugün itibarı ile yeni michelin hard terrain lastiklerimi 70 km kadar tecrübe ettim...öncelikle şunu söyleyebilirim ki gerçekten çok konforlu lastikler... yani 58 Euro nun üstünde gidiyosunuz ama lastik ben iyiyim diyor..

asfaltta bi defa çok hızlı ve kaymak gibi kayıyor...dik yokuşlarda çok bişey fark ettirmiyor ama hafif yukarı eğimlerde daha az eforla tırmanıyor.. inişlerde ise daha fazla hız yapıyor... yan dişleri çok yüksek olmamasına rağmen tutuşu gayet iyi virajlarda yeterince güven veriyor.. sadece virajlarda frenlerken biraz dikkat... arka kayma eğilimi gösteriyor...ıslak asfalttada gayet başarılı gayet konntrlollü bence...

ayrıca bugün belgrad ormanında koşu parkurundada kullandım... inişlerde 38km/h hıza kadar çıktım... gayet güvenle yol aldı.. aslında hafif ve ince olduğu için biraz korktum ama korkum yersiz çıktı.. gayet iyi tutundu patika yollarda da...

bence asfallta yoğun kullanırım ama arada birde yoldan çıkarım ve yarışmaya niyetim yok derseniz bu lastik çok uygun..

michelin 26*2.oo xc dry yedektebir çiftim bile var.bulamam diye almıştım.

• Beğen
Tepkiler: Ginger Fergus
Geri