Scudo Sports

Lastik Nasıl Olmalı?

@Junastin
Ama yol tamamen kar olmayabilir arada buzlu alanlar veya buzun üzerine kar yağmış kesimler olabilir öyle yerlerde yüksek basınçlı lastik çok ciddi tehlike

Scudo
kendi lastiklerimi deneme fırsatım olmadı ama iyi sonuç alacağımı umut ediyorum.
@Murat Cömez abi lastiğin yumuşak olması mı daha iyi oluyor. benim lastikler ultra yumuşak. ıslak zeminde kuru zemin tutuşu sergiliyo ama karda denemedim. deneyim derken kaza yapmayalım :D

@chnkrmz
Cihan kisin lastigin yumsagi herzaman iyidir.

@Murat Cömez abi
yokuş aşşa ortalama bi hızda gaygan zeminde orantılı duruş sergileyebilirken artistiksel manevra eşliğinde estetiksel bi hızlı duruş yapabilir miyim :krsn:

@İhsnn_zyvl
Genelde arabalar için bilinen indirilmesidir ama o zaman zemine değen kısmındaki cm2 ye düşen başınç az olur bilinenin aksine şişik olması gerekir ki zemine değen kısımda ki cm2 ye düşen başınç çok olsun tutuş fazla olsun

Benim bildiğim bu katılan katılır katılmaz herkesin kendi fikri

daha detaylı araştırılırsa. arabalarda hava şartlarına göre kesinlikle ne alçaltılıp nede yükseltmenin doğru olmadığı görülür. ikiside doğru değil. bisiklette yere tutuş mantığı araçlardan çok farklı olduğu için çok az bir yani 50psi hava var ise 46 yaparsanız yol tutuşu ciddi manada artar. şöyle. karın yüksek ve yumuşak olduğu yerde dez avantaj. çünki yumuşak sert karı sert ince bir lastik ezip zemine ulaşır. ama kıtırtılı videodaki gibi sert zemine ulaşması daha muhtemel zeminde az düşük psi büyük avantaj.

yok abi ben almayayım 3 4 ay bekleyecem :)

@Junastin wrc arabalarının kar lastikleri çok incedir normal yarış lastiklerine göre.asfalt lastikleri ise çok kalındır.ince olmasındaki amaç aracın ağırlığı altında lastiklerdeki yük daha az bir alana yayılır ve yola tutunur (tabi kanallar ve yarıklarında yardımıyla).bir şeyin delmesi için ucunun ince olması mantığını kavrayın.asfalt lastiklerinin kalın ve geniş olmasının nedeni ise tam tersi asfalttaki sürtünmeyi artırmak istenmesi ve yola daha fazla tutunmak.aracın ağırlığıyla yük daha geniş bir alana yayılır.

Biraz inik yol tutuşu artın diye , zincir belki her yolda olmaz , birde kesinlikle Slime yaz kış

@maboc v frende sorun olur gibi.

http://images.tapatalk-cdn.com/16/01/04/a1753fd518a91c50f43dc9a8524631dd.jpg fat bike ne karda ne çamurda sıfır kayma 2 defa buzun üstünde kaydım ondada toparladım bişey olmadı

Geri