Berke ÖZTÜRKMEN
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 300
- Bisiklet
- Diğer
Lastikler CST markadır. 26*1,50 ebatlarında olup az kullanılmışlardır. Asfaltta kullanımı çok keyiflidir ve üzerindeki yağmur olukları sayesinde suyu yanlara atmaktadır. Nokian marka 26*1,50 iç lastikler ile birlikte verileceklerdir.
Fiyat : 30 TL. (2 adet dış lastik + 2 adet patlaksız iç lastik). Kargo PTT ile bana aittir.
Shimano BR-M760 XT Paralel baskı fren bacakları. Tek çifttir. Önde veya arkada kullanılabilir. Fren pabuçları çok iyi durumdadır.
Fiyat : 45 TL. PTT ile kargo bana aittir.
(link) (link) (link)
Shimano Alivio BR-M420 tek çift (ön veya arka olarak kullanılabilir) fren bacakları. Çiziksiz tertemiz. Üzerindeki fren padleri 1000-1500 km. daha idare eder.
Fiyat : 20 TL. PTT ile kargo bana aittir.
Tektro Eclipse TK R MT3.0 Fren Kolları. Kollarda çizik yoktur. Oldukça temiz durumdalar.
78 adet siyah tel başı. Toplam 74 gr. gelmektedir. Aluminyum değillerdir.
Fiyat : 10 tl. PTT ile kargo bana aittir.
Aluminyum matara kafesi. Hafif ve sağlam.
Fiyat 5 TL.
Shimano SM-PD22 spd pedal için plastik tabanlık. Spd pedalı spor ayakkabı ile de kullanmak istediğinizde basabileceğiniz düz bir zemin yaratır. Çoğunlukla düşürüp kaybedildiği veya kırıldığı için ve kullanmadığım için satıyorum. Sıfır fiyatı nedir veya satılmakta mıdır hiçbir bilgim yok.
Fiyat : 5 tl.
5 ve 10 mm. kalınlıklarında aluminyum spacerlar.
Fiyat : 3 adet 5 tl.
34,9 sele kelepçesi. 31,6 sele boruları ile kullanılır.
Fiyat : 5 TL.
Bisikletleriniz için 3 adet kilit. Her birinin 2'şer adet anahtarı bulunmaktadır.
Fiyat : Tanesi 5 TL.
Pro marka tek yönlü küçük pompa.
Fiyat : 5TL.
Fiyat : 30 TL. (2 adet dış lastik + 2 adet patlaksız iç lastik). Kargo PTT ile bana aittir.
Shimano BR-M760 XT Paralel baskı fren bacakları. Tek çifttir. Önde veya arkada kullanılabilir. Fren pabuçları çok iyi durumdadır.
Fiyat : 45 TL. PTT ile kargo bana aittir.
(link) (link) (link)
Shimano Alivio BR-M420 tek çift (ön veya arka olarak kullanılabilir) fren bacakları. Çiziksiz tertemiz. Üzerindeki fren padleri 1000-1500 km. daha idare eder.
Tektro Eclipse TK R MT3.0 Fren Kolları. Kollarda çizik yoktur. Oldukça temiz durumdalar.
78 adet siyah tel başı. Toplam 74 gr. gelmektedir. Aluminyum değillerdir.
Fiyat : 10 tl. PTT ile kargo bana aittir.
Aluminyum matara kafesi. Hafif ve sağlam.
Fiyat 5 TL.
Shimano SM-PD22 spd pedal için plastik tabanlık. Spd pedalı spor ayakkabı ile de kullanmak istediğinizde basabileceğiniz düz bir zemin yaratır. Çoğunlukla düşürüp kaybedildiği veya kırıldığı için ve kullanmadığım için satıyorum. Sıfır fiyatı nedir veya satılmakta mıdır hiçbir bilgim yok.
Fiyat : 5 tl.
5 ve 10 mm. kalınlıklarında aluminyum spacerlar.
Fiyat : 3 adet 5 tl.
34,9 sele kelepçesi. 31,6 sele boruları ile kullanılır.
Fiyat : 5 TL.
Bisikletleriniz için 3 adet kilit. Her birinin 2'şer adet anahtarı bulunmaktadır.
Fiyat : Tanesi 5 TL.
Pro marka tek yönlü küçük pompa.
Fiyat : 5TL.