Vittoria Randonneur 700x28 dış lastikler kullanıyorum, inanılmaz derecede memnunum. Gerek yol tutuşu (bana kadar), gerek dayanıklılığı, gerek şekli şemali her şeyiyle benim için harika lastikler. Aldığım dönemde (2023 Ağustos) Decathlon'dan 300TL/adet gibi bi fiyata almıştım. Lastiklerim hala çok iyi durumda, 1 defa bile patlamadılar bu arada onu da ekleyeyim ve 5.800 kilometre olmuş kullanıyorum. Sadece kafamda şöyle bi rahatsızlık var, Eskişehir'de sürüş yaptığım güzergahta yol kenarlarında bi hayli cam kırığı var, şu ana kadar bi problem yaşamadım ama an meselesi gibi geliyor. İç lastiği değiştiririz onda sıkıntı yok ama dış lastiklerime hoş olmayan zararlar gelmesi durumunda muadil bir ürün bakıyorum, zira benim lastikler;
330370 dosyayı görüntüle
bu kadar para olmuş
Tavsiye edebileceğiniz bir lastik var mıdır? 2.500 lira biraz yüksek gibi geliyor, şöyle 1.000TL dolaylarında belki bu kadar dayanıklı olmasa da fena değildir diyebileceğiniz bi lastik önerebilecek varsa memnuniyet duyarım.
Bu arada ben lastikleri aldığımda standart sayılabilecek orta halli bi araba lastiği hemen hemen 3 katı fiyataydı, şu an bu tarzda bi araba lastiği de hemen hemen bu fiyat, çok acaip bi olay.