Scudo Sports

Lastik hakkında sorular ve cevaplar

evet. çok fazla lastik denedim ve bu lastik listemde hep ilk 3 de yer alacak.
yorumlara biraz baktım. conti 4 sezondan daha iyi yol tutuşu var demişler. patlama direnci de cabası. yuvarlanma direnci olarak bir bilgiye rastlamadım ama kimse şikayet etmemiş. iyi olduğunu var sayıyorum. ilk fırsatta sipariş vereceğim. tavsiyeniz için teşekkürler.

Scudo
Bende de lifeline road versiyonu var hayli memnunum (500 km civarı kullandım) lifeline ın bazı ürünleri gerçekten fp

yorumlara biraz baktım. conti 4 sezondan daha iyi yol tutuşu var demişler. patlama direnci de cabası. yuvarlanma direnci olarak bir bilgiye rastlamadım ama kimse şikayet etmemiş. iyi olduğunu var sayıyorum. ilk fırsatta sipariş vereceğim. tavsiyeniz için teşekkürler.

hocam yorum yapanları çok dikkate almayın. kimin ne oldugunu bilmeden fikirlerini dikkate almak çok yanlış. continental 4 season ve s2 de kullandım. continin yol tutuşu tabiki daha iyi. lifeline sert bir lastik. patlama zırhına rağmen çok da hafif bir lastik.

lastik hakkında yorum yapılması için en az 2000km kullanmak gerekiyor bence.

@srdrmrs yorum yapan kişi binlerce km 4 season ve gatorskin kullandığını, aynı şekilde bu lastiği de kullandığını belirtip bu yorumu yapmış. ama dediğiniz gibi pek güvenmemek lazım bu tür yorumlara. şuan durano kullanıyorum ve ömrü çok çabuk doldu benim için. bu lastiklere göre bir kıyasa varmak istiyorum.

@makaram ben şehir bisikletimde 4 seasons kullanıyorum, şuan üçüncü seti kullanıyorum. Yaklaşık senede 1 set değiştiriyorum. Aslında ön lastik daha uzun süre gidiyor arkaya göre. yani ön lastik için 1,5 sene bile diyebiliriz. ben şehir koşullarında kullanıyorum. Yani dümdüz kaymak asfaltta kullanmıyorum çoğunlukla ve de sürekli kullanıyorum, o yüzden hızlı yıpranıyor. Patlama direnci çok çok iyi diyebilirim, özel bir koruma katmanı olmamasına rağmen çok iyi bir patlama direncine sahip. Ve bu karakterde en hafif lastiklerden biri.
Sürtünme direnci konusunda yorum yapamam çünkü yol bisikletinde kullanmıyorum ve alternatif bir lastik de kullanmadım, kıyaslama yapamam. Ama performans lastiği olmadığı kesin.
Benim bisikletimde en çok lastik yanaklarından bozuluyor, yanaklardaki iplik doku yırtılmaya parçalanmaya başlıyor. Onun da sebebi aslında sürekli basınç kontrolü yapmamam ve düşük basınçta kullanmış olmamdan kaynaklanıyor muhtemelen. Umarım lastik hakkında fikir vermişimdir.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Arkadaşlar şehir bisikletlerinin orjinal lastik ebatları genelde 1.50 mi yoksa 1.75 mi .whıstle guıpago sıfır üzerindeki lastik 1.75 mi 1.50 mi

Arkadaşlar şehir bisikletlerinin orjinal lastik ebatları genelde 1.50 mi yoksa 1.75 mi .whıstle guıpago sıfır üzerindeki lastik 1.75 mi 1.50 mi

Şehir-tur bisikletlerinin lastik ve jantları 28x1.50, 28x1.75 gibi inç cinsinden değil de, milimetreyle ifade ediliyor.

Guipago'lar 700x35mm lastiklerle satılıyormuş. 28x1.40 da diyebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Selam millet. Malum sezon açıldı ve turlara yavaş yavaş hız vermeye başladık (ne yazık ki tek başımıza,gruplaşmadan). Size yolda kullanacak olduğum lastik konusunda danışmak istiyorum. Scott genius 40 bisikletimle dağ koşullarında daha sık pedalladığımdan dolayı maxxis dhr ve dhf kullanıyorum. Nadiren düz yola çıkarken Hybrt Lastik kullanıyorum. Yok lastiklerim miadını doldurdu o yüzden yeni lastik arayışı içindeyim. Kenda nın K841C serisini gördüm. Kenda ın lastik hamurunun daha sert olduğunu bildiğimden dolayı üzerinde durdum. K841C serisini bilenler önerir mi? Fiyat olarak aşırı ucuz olmasının yanı sıra tarz olarak da düz ve hafif arazi yollarda iş görebilecek Bi lastiğe benziyor. Fikirlerinizi bekliyorum.

IMG_20200429_052859.jpg

Arkadaşlar merhaba 26 jant ghost se1000 bisikletime maxxis 1.65 katlanır lastik düşünüyorum iyi bir tercih mi teşekkürler

Giant escape rx3 üm var üzerindeki lastikleri 700x28 dişsiz, hem biraz yıprandı hem de biraz kalın ve dişli istiyorum. 700x28 shwalbe marathon greenguard için nedersiniz? Uyumlu olur mu?

@hamlet2006 Pirelli bu lastiği 24-26-28 ve daha enli olarak üretiyordu. Sitesine baktım, artık 26'dan başlatmış seriyi.
İnce lastikte daha yüksek dayanıklılık isteyenler için ZeroVelo serisine 4S diye bir model eklemiş, onu önermişler.

Performans Bisiklet .com.tr uzerinden Pirelli P Zero lastiklerini temin edebilirsiniz

Dosyalar

• Screen Shot 2020-04-29 at 12.46.17.png
    Screen Shot 2020-04-29 at 12.46.17.png
    64 KB · Okunma: 37
Konu açma kısmını bulamadım. Yeni üyeyim.
Çok fazla bisiklet kullanan biri değilim.
26 inç dağ bisikletim için maksimum 70 liralık bütçeme uygun, fiyatına göre dikenlere karşı maksimum korumaya sahip dış lastik önerisinde bulunabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.

paralara gel....

Konu açma kısmını bulamadım. Yeni üyeyim.
Çok fazla bisiklet kullanan biri değilim.
26 inç dağ bisikletim için maksimum 70 liralık bütçeme uygun, fiyatına göre dikenlere karşı maksimum korumaya sahip dış lastik önerisinde bulunabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.

70 tlye çok üstün Bi mtb lastiği bulmak zor. İkinci el piyasasını takip etmen gerekir. Yukarıda öneri almak için kenda nın Bi modelini paylaştım. Lastik sırtı patlamaya Bi nebze dirençli. Fiyatı uygun araştırabilirsin

70 tlye çok üstün Bi mtb lastiği bulmak zor. İkinci el piyasasını takip etmen gerekir. Yukarıda öneri almak için kenda nın Bi modelini paylaştım. Lastik sırtı patlamaya Bi nebze dirençli. Fiyatı uygun araştırabilirsin

Tavsiye için teşekkürler. Bahsettiğiniz lastiğe bir göz attım fena gözükmüyor. Ama görsel olarak sağlamlığı ne kadar anlaşılır o ayrı bir konu. Zırhlı lastiklerin fiyatları cep yakıyor maalesef. Profesyonel bisiklet kullanıcısı olmadığım için gerek görmüyorum bu yüzden. Dış lastikle iç lastik arasına eski kullanmadığım iç lastiği sıkıştırmayı ve iç lastiğin içine patlak önleyici basmayı düşünüyorum. Böylece oldukça korumalı olur.

Bu lastik hakkında bir bilgisi olan var mı acaba?

ScreenShot_20200429225809.png
TylerDurdane
"link" şu lastiği bir inceleyin derim

Tavsiye için teşekkür ederim. Bütçeme uygun. Listeme ekledim.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Arkadaşlar merhaba konu açamadığım için buraya yazıyorum ghost se1000 bisikletim var şu anki lastikleri cst 1.95 bulunduğum yer hep asfalt daha hızlanıp bisikleti de hafifletmek istiyorum haftada en fazla 60 km sürüyorum 1.50 ya da 1.75 lastik ile değiştirmek istiyorum hangisini önerirsiniz birde hangi marka uygun olan ağır olmayan kaliteli lastik önerir misiniz
Hep asfaltta kullanıyorsanız 1.5 lastik alın takın. Kesenize hangisi uygunsa, çok dişli olmasın yeter.

@hamlet2006 Pirelli bu lastiği 24-26-28 ve daha enli olarak üretiyordu. Sitesine baktım, artık 26'dan başlatmış seriyi.
İnce lastikte daha yüksek dayanıklılık isteyenler için ZeroVelo serisine 4S diye bir model eklemiş, onu önermişler.

(link)

Pirelli Lastikleri hakkinda bilgileri ve tedarigini Turkiye'den yapabilirsiniz, ucretsiz kargo ve 2 gun icin teslimat imkani ile;

(link)

alisveris sonunda TL'ye donuyor fiyatlar, havale ile de gunluk kurdan TL transfer yapabiliyorsunuz.

Merhabalar yeni bir bisiklet almayı düşünüyorum ve bunun için patlama dirençli lastik alma isteği uyandı içimde yaşadığım yer ve süreceğim yerler genelde soğuk asfalt ve yağışlı bir bölge yazları 3 ayda 7-8 gün yağış olur kışları bu oran 3-4 katına çıkar bu yüzden bisikletimin birazda su kanallarının olmasını isterim bütçem 90-95 tl arası bunları buldum hangisi daha iyidir yada bu fiyata başka öneriniz var mıdır
(link)

(link)

bu arada bisikletimin orjinal lastiğide 700x38 ti jant kaç alır bilmiyorum

Geri