Scudo Sports

Lastik hakkında sorular ve cevaplar

Merhaba, mevcut bisikletimde 700*40c gravel lastikler var. Kenda alluviumsport marka. Kış ayları için, kar üstünde gidebileciğim, kar çamur, yağmur çamur gibi yollarda sürüş yapabileceğim bir lastik arıyorum. Tavsiyeleriniz neler olur acaba. Bisikletim bianchi nirone 7 grx. Kalite önemli, fiyat önemli değil.

Diğer bir sorum ise çivili bisiklet lastikleri. Türkiye'de 700c ebatına uygun çivili gravel lastiği bulamadım. MTB ler için var sadece. Peki kışın buz üstünde nasıl bisiklet sürebilirim fikri olan var mı?

Scudo
Merhaba, mevcut bisikletimde 700*40c gravel lastikler var. Kenda alluviumsport marka. Kış ayları için, kar üstünde gidebileciğim, kar çamur, yağmur çamur gibi yollarda sürüş yapabileceğim bir lastik arıyorum. Tavsiyeleriniz neler olur acaba. Bisikletim bianchi nirone 7 grx. Kalite önemli, fiyat önemli değil.

Diğer bir sorum ise çivili bisiklet lastikleri. Türkiye'de 700c ebatına uygun çivili gravel lastiği bulamadım. MTB ler için var sadece. Peki kışın buz üstünde nasıl bisiklet sürebilirim fikri olan var mı?
Şurda var sanırım. Arayıp bir görünüşün isterseniz. Kenda Lastik Klondike Skinny K1014 bu modeli nette aratınca 700x35 diye çıkıyor, elleride varsa bisikletinize uygun.

(link)

• Beğen
Tepkiler: yonuzzade

Bisikletiniz destekliyorsa Tubelless 50mm üstü bir dişli lastik gayetiyi iş görür. Tubelless ile basinci düşük tutarak buzda iyi bir tutunma sağlayabilirsiniz. tabi çivili bir lastik olsa tadindan yenmez. Schwalbe g one ultra bite tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: yonuzzade
Tubelless 50mm üstü bir dişli lastik iş görür. Tubelless ile basinci düşük tutarak buzda iyi bir tutunma sağlayabilirsiniz. tabi çivili bir lastik olsa tadindan yenmez.
Teşekkürler. Jantlar tubeless uyumlu ama mevcut durumda iç lastik kullanıyorum. Ama bir düşünürüm sağolun.

Geri