Scudo Sports

Lastik hakkında sorular ve cevaplar

700TL bütçeye 29 jant lastik onerirmisiniz 2 adet lastik için 700 bu arada bütçe

Scudo
Scwalbe one allround kullaniyorum carraro g2 de, hem asfalt hem de offround performansindan memnum ki arada mtb lik traktor yollarina da girdigim oluyor

Sevgili arkadaşlar Corelli şehir bisikletim var lastik ölçüleri 700x35c üstünde orijinalde cst var pek memnun değilim ve eskidiler mitasın başlangıç seviyesi 1mm zırhlı lastiği cst'den iyi midir ? bütçem maksimum 200 tl her bir lastik için buna uygun lastik önerisinde bulunsanız çok mutlu olurum bu konularda bir miktar cahilim bilgilenmek isterim biraz detaylıca bir de estetik ve doku açısından mitası tercih ettim belki daha iyi markalar vardır sizden yanıt bekliyorum

Sevgili arkadaşlar Corelli şehir bisikletim var lastik ölçüleri 700x35c üstünde orijinalde cst var pek memnun değilim ve eskidiler mitasın başlangıç seviyesi 1mm zırhlı lastiği cst'den iyi midir ? bütçem maksimum 200 tl her bir lastik için buna uygun lastik önerisinde bulunsanız çok mutlu olurum bu konularda bir miktar cahilim bilgilenmek isterim biraz detaylıca bir de estetik ve doku açısından mitası tercih ettim belki daha iyi markalar vardır sizden yanıt bekliyorum

Cst Platinium Protector okumuştum geçen Gürkan Genç'in sayfasında, memnun görünüyor. sanırım fiyatları da sizin bütçenize yakın.

Benim de bir sorum olacak:

Katlanırda 20x1.50 marathon kullanıyorum ama bazı arkadaşlar kalın lastiğin konforundan söz edince acaba 20x2.00 veya 20x2.15 schwalbe big apple denesem mi diye düşünmedim değil.

Kullanan oldu mu hiç ikisini de farklı farklı. Çok büyük bir fark var mı?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ugurus
Şerit zırh alınmalımıdır lastiğe ek olarak

Şerit zırh alınmalımıdır lastiğe ek olarak
Aynı işi çok daha sağlam şekilde gören bir taktiğim var. Eskimiş ve bol yama bulunan iç lastiğimi dış lastiğimin iç tabanına yapıştırdım. Mtb'de kullanıyorum ve sıfır patlak. Akıl almaz yerlere girdim ve canavar gibi maşallah. Eski iç lastiğiniz varsa zırha para vermeyin. Hem daha efektif olur hem de eski malzemeyi değerlendirme açısından verimli olur.

Lastik yönü olayı nasıl oluyor Michelin lithion 2 kullanıyorum ve bir işaret fark etmedim aynı lastiği kullananlar bilgilendirebilirmi?

Lastik yönü olayı nasıl oluyor Michelin lithion 2 kullanıyorum ve bir işaret fark etmedim aynı lastiği kullananlar bilgilendirebilirmi?

Yön işareti yoksa yönü önemli değildir. Yol lastiklerinin çoğu iki yönlü kullanılabiliyor. Kullanım amacı için izlerinin yönü önemli olan lastiklerde yön işareti oluyor zaten.

• Beğen
Tepkiler: Kayabey
S.a arka dış lastik te (Michelin lithion 2)yılan ısırığı fark ettim 4-5 tane :(bir çözümü varmı?yoksa tek çare değiştirmekmi henüz 350. Km'de

20 inch katlanır bisiklet için hangi zırhlı ve dişli lastiği önerirsiniz ?

20 inch katlanır bisiklet için hangi zırhlı ve dişli lastiği önerirsiniz ?
Benim katlanırın üzerinde mitasın lastikleri var baya dirayetli,2 senede 1 kere patladı ondada havası düşüktü.

Konunun son iki sayfasını biraz okudum, bizi bu duruma düşürenler yatacak yer bulamasın. İç lastik dediğimiz şey bile o kadar yüksek fiyatlara satılıyor ki inanması güç.

Bisikletçiler olarak artık elimizdeki her şeyin değerini bilecek duruma geldik, zorunluluktan orası ayrı.

lastiğin aşınmasa bile kullanım ömrü ne kadardır? 2015 yılında aldığım marathon mondial lastiklerim henüz hiç patlamadı, epeyce kullanmama rağmen ve biraz hırpalanmış görünmelerine rağmen dişlerinde erime henüz çok az ancak kullanım ömrü konusu kafamı epeydir kurcalıyor.

Edit: pardon, arka taraf bir defa 1cm'lik keskin bir demir parçası girmesi sonucu patladı

• Üzgün
Tepkiler: oscak41
Arkadaşlar eşime bisiklet aldım ama lastiklerinden memnun değiliz çabuk patliyor. İç lastikte çok dar yama.yapmakta zorlandım. 28*2.00 yazıyor lastikte bana nasıl bir lastik önerirsiniz. Fiyat performans olarak

Arkadaşlar eşime bisiklet aldım ama lastiklerinden memnun değiliz çabuk patliyor. İç lastikte çok dar yama.yapmakta zorlandım. 28*2.00 yazıyor lastikte bana nasıl bir lastik önerirsiniz. Fiyat performans olarak
Jantın üstünde bir rakam yazıyor mu? Örneğin: 622x20 gibi.

Geri