Scudo Sports

lastiğim yarıldı ne yapabilirim yardım lütfen

Batuhan İŞBİLİR

Daimi Üye
Tepki
68
öncelikle bira şişelerini yol kenarında kıran, o cam kırıklarına sebep olan insan hayvanlarını allah ıslah etsin.

arkadaşlar dün izmir yeşilderede (3-4kilometre mesafede) lastiğim 2 kere patladı ama öyle böyle patlama değil. bir patlak kocaman çivi girmiş gibi biri ise cam kırığı yüzünden adeta yarılmış ve iki patlakta da lastiğin havası çok şiddetli bir biçimde 3-4 saniyede tamamen boşaldı. bugün baktığımda yarığın oldukça büyümüş olduğunu gördüm. resim çok kaliteli değil fakat durumu anlatıyor. yarıktan gözüken yer iç lastik. muhtemelen bir yamaya denk gelmiş o yüzden beyaz gözüküyor. lastikler schwalbe smart sam 2.1 katlanabilir.

bu lastiklere ne yapılabilir arkadaşlar tamir çözüm yöntemi var mı? yoksa çöpe mi gitti güzelim lastikler. iyi haberlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

http://img692.imageshack.us/img692/4633/grnt002byn.jpg

Scudo
kulağa çok hoş geliyor :D ama normal iplik tutar mı dersiniz yoksa misina tarzında bir şey kullanmak mı gerekir ?

Ayakkabıcılara bir sorun belki sert iplikle veya deri iplikle dikebilirler :)

İp kalın olursa iyi olur. Siz yinede kalın kullanın derim. Yalnız, içten bir parça koyarak desteklerseniz iyi olur.

benim de teker az daha yarılıyordu kardeş belki de tekerin yarısına kadar girdi de cam ve yeni bisikleti daha ilk sürüşümde oldu.ben de Allah ıslah etsin bunları diyorum

lastiği diktikten sonra içine (tam diktiğin yere) yapıştırıcı sür. silikon gibi, bali gibi bir şey. biraz daha iyi olur.

Lastiği güzelce dikip,içine de yama yaparsanız taş gibi olur :)

@Batuhan İŞBİLİR

Lastiğin yenisi zaten 18€
Nakit olarak 15€'ya alınabilir.
35TL gibi bişey.

Eğer tamir için sizden 15-20 lira isteyeceklerse, direk yeni lastik alın derim ben :)

@Gökhan Toros

dediğiniz yer neresi bilmiyorum ama bu lastiğin aynısının tanesini 35TL ye bulursanız bana da haber verin.

lastiğin içine, biri soğuk üstüne de sıcak yama olmak üzere 2 kat yama yaptırdım. şuan dış lastikten yama gözüküyor ama orası oldukça sert duruyor. umarım açılma devam etmez. eğer öyle olursa dikiş yapıştırıcı ve tekrar sıcak yama ile deneyeceğim.

(link)
2.25 versiyonu, sanırım de telli modeli bu. Ama tamire o kadar para vermekten daha mantıklı

@A.Kadir Ünal

araba tamircisi bir soğuk üstüne de sıcak yamadan 2 tane yama yaptı iç taraftan :D bi daha da açılmaz burası korkma dedi. başka yer yarılır ama buradan yaramazsın bi daha dedi.

yapacağın en iyi şey oto lastikçisine götür.
bendede olmuştu,
adam bi yaptı
eskisinden daha sağlam oldu...

Geri