Scudo Sports

Laptopun ısınması

naziler türkleri yaksaydı ittifak devletinde olan almanlar türklerin yanında olmazd!!!

Ayrıca bu ne saçma bir savunmadır.

1.Alman'lar bizi çok sevdikelri için bizle ittifak olmadılar.Kendilerini kurtarmak için.Ayrıca 1. dünya savaşı Nazi dönemine denk gelmedi.Nazi döneminde yaktılar.1. Dünya savaşından önce değil.Önce biraz dersini dinle.Bilgi edin.

Scudo
Ben Nazi'liğin ne olduğunu bil istedim.Madem tartışmak istemiyorsun.Tartışmayız.İnşallah bir gün yabancı dazlak arkadaşlarınla karşılaşıp nasıl adamlar olduklarını görürsün.Sana ''Hoşgeldin kardeşim nasılsın?'' mı diyecekler yoksa Seni öldüresiye dövecekler mi görürsün.O Zaman anlarsın nasıl adamlar olduklarını.Cermenciliğe devam.

@Ogez

bir kac alman arkadasım var ve ben bu halimden memnunum ama sizin bana olan bu tepkinzi anlamadım!!!

Nazilerden nefret ederim.Tepkimin sebebi budur.Özellikle Türk Nazilerden daha da nefret ederim.Ayrıca büyük ihtimal o Alman Nazi arkadaşların harbi nazi değillerdir.Lafta nazilerdir.

su anda hala almanyada gizli naziler var!!! ve böle konusarak beni burda kücük düsürmeye calışamazsınız!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tamamda neden heyecanlanıyorsun.Demek istediğimi ya anlamıyorsun.Yada anlamak istemiyorsun.''Ayrıca büyük ihtimal o Alman Nazi arkadaşların harbi nazi değillerdir.Lafta nazilerdir.'' demişim.Bütün naziler öyledir demedim.Hepsi aynı gerçi.

Benim laptop bir ara sürekli kapanıyordur ısınıp. fanına süpürge tutmuştum ne kadar toz toprak varsa hepsini çekmişti. Sonra hiç ama hiç kapanmadı

@Umut K. Laptobu tamamen sökmek gerekir , oda çok sıkıcı bir iş. Yaptım bir şey olmadı , en düşük devirde yaparsanız sorun olcağını sanmıyorum

6 yıl önce sorulmuş konuyu hortlanmanın mantığı nedir :) adam rahmetli olmuş bile olabilir.

@MertAG
Aynı sorunu olan kişilerin yeni konu açmak yerine bu konudan takip etmesi daha iyi olur diye düşünüyorum.

@Umut K. 3 yıl oldu 2 dakikada çektim. finish canavar gibi :)

Geri