Scudo Sports

Lapirre'im çalınmıştır

Tepki
0
İsim
Ömer makul
Bisiklet
Lapierre
Merhabalar bisikletim antalya muratpaşa ilçesinden iş yerimin otoparkından çalınmıştır bisiklete ilişkin bir resim bırakıyorum sizlere şüpheli gördüğünüz satış ilanları yada sokaklarda denk gelırsenız haber vermenızı rica ediyorum.belirgin özellikleri ise
-sol pedal plastiği ucunda derin sıyrık
-duruyorlar ise laciver kamuflajı penye parçası ile süsleme,km saati, ön gidona bağlı 3 adet aydınlatma
-sele borusunun alt kısımlarında gri renkte boya bulaşığı

asdasdas.png

Scudo
@Ömer MAKUL
Geçmis olsun, letgo, sahibinden ilanlarini takip edin.

İnşallah, yakın zamanda bulunur.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35 ve kerem E
teşekkür ederim işin tuhaf tarafı yaklasık 2 senedır kullandıgım bisiklet ve hiç resmini çekmemişim :S sence polise gitmenın faydası olurmu ?

@Taner James
Bisiklet satışıyla ilgili facebook gruplarında da dolaşabiliyor bazen.
@Ömer MAKUL
Tabi başvurun ayrıca çoğu kişi şöyle bir yöntem izliyor; sahibinden'e veya da letgo'ya bisikletin fotoğrafını koyun(yoksa temsili) ucuz bir fiyat yazın arayan kişiye satışa koyduğunuzdan beri kayıp olduğunu söyleyin bulursa size haber vermesini isteyin

@Ömer MAKUL Bence gidin ama çok birşey yapmazlar gibime geliyor. Siz yine de bisikletinizin takibini bırakmayın. Her gün 2. el alışveriş sitelerine bakın. Tekrar geçmiş olsun.

Guvenlik kamerası yok mu cevrede?
Bisikletin seri no.su filan varsa resim veya yazili vb.
Karakola gidin ifade verin en azindan yarin obur gun baska yerde bulunur ise bilgi verirler.

• Beğen
Tepkiler: kerem E
çok teşekkür ederim ilginiz ve fikirleriniz için yarın hepsini uygulayacagım allah kimseye yaşatmasın çok kötü bir duygu ...

hırsızların Allah belasını versın gecmıs olsun hocam. turkıye de cok cok dıkkat etmenız lazım park ederken..

Geçmiş olsun umarım bir an önce bulursunuz...

Gecmis olsun, umarim kisa sürede bulunur.

Antalya muratpaşa tarafında satılan senin tanımına yakın bir bisiklet var :)

(link)

Bir aşırı kıllandığım şu ilan var :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Ömer MAKUL
@chuck_schuldiner çok teşekkür ederim ilgin alakan için peşindeyim avımın...kontrol ettim fakat malesef degil :( ilk ilan renkten kurtardı kendını

Geri