Scudo Sports

Lapierre sensium 400

mustafa üzümcü

Aktif Üye
Tepki
88
İsim
ÜZÜMCÜ
Bisiklet
Merida
arkadaşlar merhaba yol bisikleti almak istiyorum denizlide ikamet ettiğim için bir kaç bayii olduğundan dolayı çok fazla seçenek karşımızda olmuyor lapierre sensium 400 modeli bayide var ve bana en uygun fiyatta olduğunu düşünüyorum bu modeli almamı tavsiye edermisiniz
fiyat : 2900 TL

Scudo
Mustafa bey, ürün sıfır mı? Eğer sıfır ise , dediğiniz ürün ise ,orjinal ise ve bu fiyat ise derhal alın derim size.

ürün sıfır lapierre yetkili bayisi tarafından satılıyor.

Normal fiyati 7.000 tl gozukuyor. Ya kodu yanlis yada sifir degil diye dusunuyorum. Aslinda sifir degilse bile cok iyi fiyat gibi geldi bana.

@mustafa üzümcü
Eğer bütün eğriler buluşuyor ise, hemen dükkana gidin bence. Hayırlı olsun.

Sanırım bisiklette bir yanlışlık falan var? Sensium 400modeli olduğuna emin misiniz acaba? Bende az önce internetten baktım ultegra'lı falan bir bisikletmiş 2900tl pek bi ucuz geldi

Lapierre_Sensium_400_CP_-_2015_451087z.jpg
bu model arkadaşlar ürün sıfır bir tane kalmış ellerinde sanırım 2016 modellerinde üretimi yok bu yüzden bu fiyat uygun olabilirmi

• Beğen
Tepkiler: sedatergun
şüphelendirdiniz şimdi beni :islik: ürünü gidip kendimde incelemiştim sıfır gibi duruyordu

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Ben dün sensium 100 için 3500 TL fiyat aldım. O işte bir yanlışlık var. Eğer yoksa da hiç kaçırmayın bence.

@mustafa üzümcü

Bence alın. Ucuzluğunun sebebini sonra öğrenseniz de olur. İş ödemeye geldi mi fiyat değişebilir. Hazır öğle arası. Durmayın bence.

@Ulaş Çavuşoğlu
teşir ürün olsa bile almayı tavsiye edermisiniz?

Eger gercekten sensium 400 ise teshir dahil ikinci el bile olsa ben alirdim.

Bana troll konu gibime geliyo bi adını verirmisiniz şu lapierre yetkili satıcısının.?

@Ulaş Çavuşoğlu

gülcenbay bisiklet
sizin görüşleriniz benim için önemliydi bu gün yarın alırım artık:)

Geri