Scudo Sports

Lapierre Design MTB

Aybars Öge Sürücü

Forum Bağımlısı
Tepki
1.498
Arkadaşlar aylardır beklediğim 29er bisikletimin teslimatına çok az bir süre kaldığı için bisikletimi satıyorum.
http://cyclingtr.com/resized-image.ashx/__size/600x0/__key/CommunityServer.Discussions.Components.Files/136/3073.lapierre2.jpg
Kadro sıfırdır. Boyası ve etiketlerinde hiçbir hata ya da zedelenme yoktur. Kadronun tepkisi ve açıları çok güzel; ben bugüne kadar böyle rahat ettiğim bir kadro hatırlamıyorum. Arka çekileri çok fazla esnemediği için tırmanmalarda oldukça iyi tepki veriyor. Ayrıca hidroform oluşu nedeniyle stres noktalarındaki yük dağılımı çok iyi,bu nedenle kadro her hareketinize cevap veriyor.
http://cyclingtr.com/resized-image.ashx/__size/600x0/__key/CommunityServer.Discussions.Components.Files/136/4431.framedetail2.jpg
http://cyclingtr.com/resized-image.ashx/__size/600x0/__key/CommunityServer.Discussions.Components.Files/136/2021.framedetail.jpg
Ön amortisör Marzocchi MXC-R; sağ tarafı yaylı ve yağlı SSV sistemini taşıyor,preload ayarı var. Bu maşanın aşırı hassas çalışmasını sağlıyor.En sarsıntılı inişlerde bile sanki düz toprak bir zeminde ilerliyormuş hissi veriyor.Sol tarafı ise ECC sistemini ve hava+yağ kartuşunu taşıyor.ECC sistemi ile maşayı tırmanmalarda tamamen kilitleyip ön kısmı aşağı indirebiliyorsunuz.Hava basıncı diğer havalı yağlı maşalardan çok düşük olduğu için basınç göstergeli bir normal pompa işinizi görüyor.Ben 3 ayda 1 kez kontrol edip 28psi civarı kullanıyorum.
Jant seti; DT-X430 jantlar ancak OEM olduğu için hiçbir yazı veya etiket yok + Shimano "sıfır" göbekler. Fotoğraflarda da göreceğiniz üzere etiketleri üzerinde.
http://cyclingtr.com/resized-image.ashx/__size/600x0/__key/CommunityServer.Discussions.Components.Files/136/6712.lapierrehubs2.jpg
http://cyclingtr.com/resized-image.ashx/__size/600x0/__key/CommunityServer.Discussions.Components.Files/136/4657.lapierrehubs.jpg
Aynakol; Truvativ IsoFlow 44-32-22, üzerinde "sıfır" Shimano yapraklar var.
Ruble; 9spd. 11-34 Sram
Zincir; SRAM
Furş Cane Creek Chex oldukça kaliteli bir tercih.
Boyun Zoom;165gr. civarı 2014 Alu
Gidon Profile Zero Bar;130gr. civarı 7005 Alu
Bar Endler; Kalloy Uno 3D fotoğraflarda takılı değil, bisikletle beraber göndereceğim.
Elcikler; T-One Ergo, gerçekten çok kaliteli ve perakendesi 30Euro civarı.
Fren/Vites Kolları; LX 3*9
Frenler; Tektro HDC300 - Birçok Avrupa firmasının bisikletlerinde görebilirsiniz.
Arka Aktarıcı ; XT 2006 - Rapidrise - Sorunsuz ve tertemiz.
Ön Aktarıcı ; Alivio - "sıfır" Yeni takıldı
Sele Borusu ; Kalloy 27,2 * 350 mm
Sele ; Selle Italia C2 Gel
Lastikler; Fotoğraflarda üzerinde en çok Dünya Kupası kazanan lastik olan IRC Mythos var. Bunların yanında "sıfır" bir çift Schwalbe Smart Sam göndereceğim.
Bisikletin hiç bir sorunu yoktur. Fiyat olarak 1.200TL istiyorum. Pazarlık payı yoktur. Kargo alıcıya aittir. Ambarla gönderilir.
Opsiyonel olarak XT-M785 Dual Control fren/vites kolları ve "sıfır" LX-M585 kaliperle +200TL farkla alınabilir.
Hadi hayırlısı...

Linkleri yeniledim:

Scudo
Kadro olcusu nedir acaba

Kapadokya Bisiklet Festivali dönüşünde görevini tamamlayan bisikletin fiyatında indirim olmuştur. 1.000TL olarak pazarlıksız ve kargo alıcıya ait günceldir.

Evet, bisiklet zamansızlıktan ilgilenemediğimden satılamadı.

Hala satışta, İzmir'de evde duruyor.

İlan güncel;
- Fiyat olarak 1.200TL istiyorum.
- Pazarlık payı yoktur.
- Kargo alıcıya aittir. Ambarla gönderilir.
- Opsiyonel olarak XT-M785 Dual Control fren/vites kolları ve "sıfır" LX-M585 kaliperle +200TL farkla alınabilir.

ağırlık nedir?
izmir de mi istanbulda mı?
ve de zam gelmiş galiba tüh

Bisiklet Izmir'de, yakın zamanda Istanbul'a getirme ihtimalim var. Zam gelmedi; normal fiyatına döndü.

Arkadaşlar, bütün seneyi Izmir'de binilmeden geçiren bisikletimi; zamansızlık nedeniyle kimseyle ilgilenemediğimden satmayı başaramadım.

Fiyat olarak 1.250TL istiyorum.
- Pazarlık payı yoktur. Pazarlık mesajı gönderenin kalbi itinayla kırılır, piyasada bu kalite ve bu parça seviyesini aynı fiyata bulursanız beni de arayın.
- Takas yoktur; zira bu 4. bisikletim...
- Kargo alıcıya aittir. Ambarla gönderilir.
- Opsiyonel olarak XT-M785 Dual Control fren/vites kolları ve "sıfır" LX-M585 kaliperle +250TL farkla alınabilir.
- Bisiklet Izmir'dedir; Istanbul'da elden teslim edilebilir.

Kadro sıfırdır. Boyası ve etiketlerinde hiçbir hata ya da zedelenme yoktur. Kadronun tepkisi ve açıları çok güzel; ben bugüne kadar böyle rahat ettiğim bir kadro hatırlamıyorum. Arka çekileri çok fazla esnemediği için tırmanmalarda oldukça iyi tepki veriyor. Ayrıca hidroform oluşu nedeniyle stres noktalarındaki yük dağılımı çok iyi,bu nedenle kadro her hareketinize cevap veriyor.

Ön amortisör Marzocchi MXC-R; sağ tarafı yaylı ve yağlı SSV sistemini taşıyor,preload ayarı var. Bu maşanın aşırı hassas çalışmasını sağlıyor.En sarsıntılı inişlerde bile sanki düz toprak bir zeminde ilerliyormuş hissi veriyor.Sol tarafı ise ECC sistemini ve hava+yağ kartuşunu taşıyor.ECC sistemi ile maşayı tırmanmalarda tamamen kilitleyip ön kısmı aşağı indirebiliyorsunuz.Hava basıncı diğer havalı yağlı maşalardan çok düşük olduğu için basınç göstergeli bir normal pompa işinizi görüyor.Ben 3 ayda 1 kez kontrol edip 28psi civarı kullanıyorum.

Jant seti; DT-X430 jantlar ancak OEM olduğu için hiçbir yazı veya etiket yok + Shimano "sıfır" göbekler. Fotoğraflarda da göreceğiniz üzere etiketleri üzerinde.

Aynakol; Truvativ IsoFlow 44-32-22, üzerinde "sıfır" Shimano yapraklar var.
Ruble; 9spd. 11-34 Sram
Zincir; SRAM
Furş Cane Creek Chex oldukça kaliteli bir tercih.
Boyun Zoom;165gr. civarı 2014 Alu
Gidon Profile Zero Bar;130gr. civarı 7005 Alu
Bar Endler; Kalloy Uno 3D fotoğraflarda takılı değil, bisikletle beraber göndereceğim.
Elcikler; T-One Ergo, gerçekten çok kaliteli ve perakendesi 30Euro civarı.
Fren/Vites Kolları; LX 3*9
Frenler; Tektro HDC300 - Birçok Avrupa firmasının bisikletlerinde görebilirsiniz.
Arka Aktarıcı ; XT 2006 - Rapidrise - Sorunsuz ve tertemiz.
Ön Aktarıcı ; Alivio - "sıfır" Yeni takıldı
Sele Borusu ; Kalloy 27,2 * 350 mm
Sele ; Selle Italia C2 Gel
Lastikler; Fotoğraflarda üzerinde en çok Dünya Kupası kazanan lastik olan IRC Mythos var. Bunların yanında "sıfır" bir çift Schwalbe Smart Sam göndereceğim.

Bisikletin hiç bir sorunu yoktur.

@Aybars Öge Sürücü

Geri