Scudo Sports

Lanetli Dağ cd2(MTB üzerine bir korku filmi)

adını rak şok maşama yazdım yarim

Scudo
@Keyif adamı
Hayir abi amca görünümlü bir egzorzist o eheheh

@mariokaldato

Ahaha :D

• Beğen
Tepkiler: Keyif adamı
Fanteziden uyarlanmış bir hikayeye benziyorFB_IMG_1481001686651.jpg
Anca bunu buldum:harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@atasoy
Tamamen benim hikayelerimden biri abi. Para olcak filmini cekecen keh keh küh

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Okuyacağım . Rezerve edilmiştir .

@mariokaldato Mario dayı , on numara saçmalıklarla yine mesajı vermişsin . Eline koluna sağlık . Size Mario dayı diyebilir miyim ?

• Beğen
İyi güzel hoş da soğuktan aküsü donmuş jeep e neden benzin götürüyorlar

@hakkında: boşluk
Haklisin, zaten 4x4ler mazotla calisiyor

@mariokaldato
Ne guldum ne guldum. Olayı anlamadın yorum yapma bari

@hakkında: boşluk
Peki anlaştık

Yav bu korsanlar da doğru dürüst iş yapmıyor kardeşim :mad: 1. cd'ye "Naletli Dağ" yazmışlar, 2. cd'ye "Lanetli.." Ne şimdi bu filmin adı?? :confused: 1. cd'nin aşırı kısa olması da dikkatlerden kaçmadı tabi ki... :D
Neyse ki film gayet güzeldi, gerilimin dozu bir an olsun düşmedi, karakterler iyi kurgulanmış, senaryo gayet akıcı, sonuna kadar eğlenerek izledik, benim notum 3!! (Bütün yemekleri homini gırtlak yiyip sonradan not verirken 180 derece dönen Yemekteyiz dallamalarına ithafen :koptum:)

• Beğen
@Devenez ce que

:D Hayrettin amcanın ingilizcesinin hatrina 4 verir insan

" Melisa uyandığında çok sevecen , tonton bir dede onun yüzünde olan yarasını temizliyordu. Almancası olmadığından (ingilizce) :"_Burası neresi , ben nerdeyim , siz kimsiniz ? diye sordu. Yaşlı amca :" may neymis Hayrettin , ayem from cörmani , may mama from Gemlik" deyince Melisa sevinçten çığlık attı , hemen sarıldı Hayretttin amcasına.... Melisa başından geçenleri bir bir anlattı , tabi altına yapan Berkeyi açık etmedi, delikanlı kızmış

"

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
:D Ben Hayrettin amcanın almancasını daha çok sevdim:
"Gürültü olunca klubenin kapısı hızla açıldı ve içerden yaşlı bir adam elinde av tüfeğiyle fırladı:"__ was ist loss hier ? was is das ? bist du pena arşlog , deine mutter %%%(%(/&+'^ ng ...( anlıyorum almancan yok , zaten benimde yok anasını satim zaten burası isviçre ,büyük ihtimal almancada değil bu .Ben goggle transletter dan hemen çevireyim : "_ laaaannn noluyo ordaaaaa , kim var lan orda eğer hırsızssan ümüğünü saçmayla doldurmazssam anam avradım olsun . Sen benim kim olduğumu biliyon mu lan ? studgart çocuğuyum ben .Ana tarafından Gemlikliyim "

Yalnız goggle translate'e pek güvenme hocam, orijinalinde "studgart" geçmediği halde çeviride araya studgart sıkıştırmış, programı yazan studgart doğumlu herhal :p

• Beğen
çok iyi geldi be abi saol.:D:D:D
İş yerinde dolar yüzünden hepimiz gerim gerim gerilmiş ufak bir kahkaha iyi geldi. Klavyene sağık ;):harika:

• Beğen
@Anıl Erdoğan neresine kahkaha Attın ki

"Hepsine mtb lerine binmelerini , kendilerine rehberlik ederek dağın içindeki villaya götüreceğini söyledi. Elemanlar tırssada orada ayazda dımdızlak kalmaktan daha iyi bir fikir gbi gelmşti bu. Atladılar hepsi mtb lerine . Önde Melisa ve Muhittin ( ulan ikiliye bak şimdi ben bu isimlerle bir düğün davetiyesi bastırsam kimse gelmez o düğüne iyimi ) arkada diğer sosyetik arkadaşları tam gaz ormanda ilerlemeye başladılar . ( EEE Melisanın altında tam bir dağ aslanı var tabi popiş garantide , kafada rahat kurt sürüsü gelse ne yazar ? Alayının a+%% na neyse bu kaba oldu , alayının gününü gösterirdi Muhittin ) "

Hayrettin amcanın çin karbonu na bakış açısı

"Melisa odunluğa uçan piskeletini aldığında baktı ki gidon kırık, jantlar haşat, kadro sele altından kırık. Ana bacı sövdü , öfkesinden deliye döndü ." Lan o kadar para ver sağlam diye karbona geç en ufak atlamada darmadağın olsun hakmı lan bu Kitapsız çinlilerrrrrrrrrrr" diye avazınca bağırdı o ısssız ormanda... Hayrettin amca" kızma evladım alayı şerefsiz bunların , bende valiexpress komdan karbon bir kadro aldım 3 ayda geldi paketi bir açtım içinden soba borusu çıktı. Düşün yani rezilliği en güzeli yerli malı kızım beldesandan şaşma "dedi."

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
Geri