Scudo Sports

Lanetli Dağ cd2(MTB üzerine bir korku filmi)

Scudo
@Haluk Eke
Katıldım abi tessekurler tekrar

• Beğen
Tepkiler: Haluk Eke
Hayrettin amca Melisaya sıcak bir Tarhana çorbası yaptı , güzelce karnını doyurdu.Üstüne de sobada kestane pişirdi.Bu leziz yiyecekleri yiyen Melisa o zengin ama mutsuz hayatından bir kez daha tiksindi ."Bana melemeni , ince belli çayı anlat hayrettin amca , bana kekik kokan dağları , sımsıcak mutlu yuvaları anlat, bana kokoreçi , 2 tl tam ekmek tavuk döneri anlat , bana osmanlı prusya savaşının nedenlerini ve sonuçlarını anlat amca " ( hatun kayışı sıyırdı iyimi, yok daha neler utanmasan dandanakan savaşının taraflarını da anlatttıracan yuh yani )

@Kubilay Koparan
Eyvallah yegenim umarim uzun gelip okumamazlik etmemisindir.ben mtb cinin zeki ziplak ve okuyanini severim :D

@mariokaldato Ayıpsın abi okumamak nedemek ezberledim bile bu forumda sevdiğim sayılı insanlardansın abi valla bak değerini bil.

:D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Kubilay Koparan
Eyvallah yegenim bu hikayede en cok hangi kisima güldün bak merak ettim :D

@mariokaldato
:D

0.jpg

Bu konuyu düşüneceğim :D

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
Bana melemeni , ince belli çayı anlat hayrettin amca , bana kekikkokan dağları , sımsıcak mutlu yuvalarıanlat, bana kokoreçi , 2 tl tam ekmek tavuk döneri anlat , bana osmanlı prusyasavaşının nedenlerini ve sonuçlarını anlatamca

Hayrettinamca depodan bi bidon mazotu kaptığı gibi hizmet piskeletinin sepetine attı.Kız ister istemez bir pis pis sırıttı. "_Kaç basıyo bu hayrettin amca , compenentleride pek zalımmış " diye vaşak geçti inceden...

@mariokaldato
hayrettin amca ptt'de mi görevli :D hizmet pisikletleri şu sarı olan plakalı olanlardan demi abicim :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
50 kiloluk bisikletler var ya ondan iste :D

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
:D :D :D bianchi yani :D

Geri