lance

Scudo

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Kayıt
3 Temmuz 2005
Mesaj
7.157
Tepki
7
:) Bir zaman karşı yarışından güzel bir kesit. Yarışçılar birbiri ardına ancak tek tek start alıyorlar. Ne kadar zaman ara ile start aldıklarını bilmiyorum ancak düşünebiliyor musunuz, sizden önce start alan yarışmacıyı yakalıyorsunuz :D. Ne büyük keyiftir...
 

shealien

Aktif Üye
Kayıt
20 Mart 2006
Mesaj
155
Tepki
39
Şehir
izmir
jan ulrich i gectigi zamana karsı yarısı 2005 yılının prologou idi ve jan bir gun once antrenman yaparken takım arabasının onune kamyon cıkıyo ve araba fren yapıyor ama jan duramayıp arabanın arka camından iceri giriyo
boynu kesiliyo hastanelik oluyo filan
asıl 2004 yada 2003 de (sanırım 2004 de idi)
Alpe dHuez e cıkarken bi zamana karsı yapmıslardı orada BAsso yu yakalamıstı
o daha korkunc bence ama sanırım tırmanıs etabında aradaki 1 dk farkı kapatmak daha kolay olur
 

beverly

Forum Demirbaşı
Kayıt
7 Nisan 2006
Mesaj
433
Tepki
284
Şehir
bursa
Bisiklet
Scott
bi de gecilen adamin psikolojisini dusunun. benim en son yarisimda nerdeyse yarisinin sonuna dogru yokusluk bi bolumde yanimdan biri (bayan) fisek gibi gecmisti.ondan sonra moral bozuklugu ve yorgunluk hissi ile yarisi birakip birakmamak arasida yarim saat bogusmustum. (yarisi bitirdigimde kadinin 24 saat amerika sampiyonu oldunu ogrendim)
 

Soner Sarihan

Forum Bağımlısı
Kayıt
17 Temmuz 2005
Mesaj
3.888
Tepki
8.301
Şehir
İznik
Bisiklet
Cannondale


:D :D :D :D
Sonrada kendinle gurur duymuşsundur. Yarışı bırakmadığın için.
Keşke yazsalar yada işaret koysalar bisikletlerine,
klansman dışıdır diye.
 

beverly

Forum Demirbaşı
Kayıt
7 Nisan 2006
Mesaj
433
Tepki
284
Şehir
bursa
Bisiklet
Scott
:) keske anlayabilseydik yaristayken.inan bana o moral bozuklugu 3-4 dakika ya mal olmustur.
 

çağatay_çankaya

Forum Bağımlısı
Kayıt
18 Eylül 2004
Mesaj
2.790
Tepki
789
Yaş
36
Şehir
İstanbul / Eyüp
Bisiklet
Sedona
gerçekten çok güzel bir video ellerinize sağlıık
 

bikergrrl

Forum Bağımlısı
Kayıt
18 Ocak 2006
Mesaj
1.096
Tepki
763


ve bunu yaparken sanki hicbirsey olmamis gibi bir ifade var yuzunuzde :D bu adama hayranim, performansi o kadar rahat ve keyifli ki :)
 

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Kayıt
3 Temmuz 2005
Mesaj
7.157
Tepki
7
Ben o kadar rahat olduğunu düşünüyorum :). Çünkü bisiklet dayanıklılığa dayalı bir spordur, Lance sadece profesyonel olmanın verdiği soğuk kanlılığı çok iyi kullanan bir sporcu. Yarış esnasında ciddiyetini çoğu zaman bozmuyordu :). Bu adam işini iyi yapıyor, bu yüzden büyük saygıyı hakediyor :cool:.
 

mkurt

Üye
Kayıt
5 Ocak 2006
Mesaj
99
Tepki
61
Şehir
Ankara
Bisiklet
Scott
Fransa turundaki son olaylardan sonra yol bisikletçilerinin performansları ve karakterleri konusunda artık daha şüpheli düşünmeye başladım. Maalesef bu sporun üzerine çok büyük bir gölge düşürdüler, TDF de 1,2,3 olacak gözüyle bakılan 3 sporcu! da doping skandalı nedeniyle ihraç edildiler.

TDF de ITT lerde ve dağlarda iyi olanlar kazanıyor, Armstrong her ikisinde de çok iyiydi. Basso geçen yıl dağlarda Armstrong'un peşinden gidebilen tek kişiydi ve 2. olmuştu, Ullrich te ITT de olimpiyatlarda Armstrong'u geçerek(yanından değil, süre olarak :=)) 1. olmuştu. Geçen yıl TDF de dağlarda birinci olan(polka dot jersey) eski dağ bisikletçisi Michael Rasmussen ITT de 5 defa düşüp 2 defa bisiklet değiştirmişti, nasıl bir kabus, genel klasmanda da 7. olmuştu...Bakalım bu yıl neler olacak.

Armstrong da kanser vakasından önce yarışlarda epey ukalalık yapıyormuş, rakiplerini küçük düşürmek için yaptığı hareketler, sarfettiği sözler vs. ama sonra durulmuş ve profesyonelliğin gerektirdiği gibi davranmaya başlamış, pleton da ne kadar dostunuz varsa o kadar iyidir...