Scudo Sports

Lance Armstrong, savaşı bırakıyor!

Lance büyük sporcu doping yapmış olsa da olmasa da. Hikâyesini baştan okumak lazım. Elinden alınan/alınacak olan şampiyonluklara gelirsek. Mahkeme davaları bile aradan uzun yıllar geçince zaman aşımına uğruyor. Fenerbahçe'nin geçen yıl şike yaptığı kanıtlanmasına rağmen şampyonluğunu elinden alamadılar. Birileri direndi, araya başka şeyler girdi demek ki. Bu şahsın nasıl olurda 7 sene birinci olarak elde ettiği başarılar bir çırpıda silinip suçlu ilan edilebilir? Madem doping var o zaman yakalayıp şampiyon değilsin diyeceklerdi. Bu, sözde ermeni soykırımı yaptınız deyip ülkemizi zan altında bırakmaya çalışan rum ve fransız lobilerinin tutumuna benziyor. Adamı spordan da soğutur bu tür kararlar. Akıllarınca caydırıcı oldular, tehdit oluşturdular yasak madde kullanan sporcular için; ama bu işin sonu yok. Bunu yapıyorlarsa bir sürü şampiyonun da şampiyonluklarını ellerinden almaları gerekiyor. Lance'a kızdığım nokta bu diyaloglara maruz kalacak hareketler yapmış olması...

Scudo
Bu ne saçma iştir ya? Adam 7 kez tdf kazanmış ve numuneleri temiz çıkmış. bu saatten sonra madalyalarını alsan ne olur. sadece madalyalarını almış olursun.

tskım sporu oldugu için takım arkadaşları doping yaptıysa ozaman sende dopingden faydalanıyorsun demektir.O adamlar senin için çalıştı bütün etaplarda seni taşıdılar dopinglilerin taşımasıyla normalleri n taşıması bir olmaz.Kısaca bu sporun boku çıkmız.Wiggens yeni kahraman

• Beğen
Tepkiler: Mutlu Köksal
efsaneler hiç bir zaman ölmez.şu doping yaptı diyenleri de anlamıyorum sanki beraber yaptılar dopingi armstrongla... herkes efsaneyi çok iyi tanıyor bence bu kadar basit harcanmamalı sporcu 60 testten temiz çık 5 testte madde çıksın sonra tamam al şampiyonlukları geri.hadi yaptı diyelim bu sene çıkan bir doping maddesinden seneler öncesinin şampiyonluklarını almak ne alaka ?
adam sporu bıraktı yine kurtulamadı.seneye de tutup da birisi armstronga tekrar doping cezası verirse hiç şaşırmam adama mezarda da rahat vermeyecekler artık

(arkadaşlar ben size söz veriyorum... powerrade bile kullanmıycam...
hani bi gün adım doping iddialarına karışırsa, beni canı gönülden ve güvenerek savunabilirsiniz :p)

(niye parantez, çünkü iş ses : ))) )

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Öz
USADA Avrupa'da yapılan yarışların madalyalarını ne hakla alabiliyor? Sanki bu madalyaları kendi vermiş gibi :) Burada tuaf bir durum var ve zaman gösterecek ne olduğunu.. Bide adamın madalyalarını almış ve hayat boyu men cezası vermiş olsunlar ne olacak sanki.. Adam zaten efsane ve boğazına kadar doping doldurmuş olsa bile benim gözümde bir gram değeri düşmez. Eminim ki Amstrong'da bu karara kıçından gülüyordur. Şu aralar deli gibi reklamı yapılıyor işte.. Adam da akıllı zaten. O da sürekli Livestrong'un reklamını yapıyor bir yandan.

• Beğen
Tepkiler: Yılmaz Uyar
@Serkan.ÇABAŞ

(link)

4. satirda 1000 sayfayi gectigini yaziyor.

WADA, UCI ve WTC'ye gönderilen rapor 1000+ sayfa, kamuoyuna sunulan rapor ise 202 sayfa.
Aslında şöyle bize sunulan ana rapor 202 sayfa ama eklentileri de sayarsanız yine bize sağlanan da ciddi bir kaynak var.

nike desteği çekti...
lance başkanlığı bıraktı vakfındaki. bakalım neler olcak daha

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Gündem birkaç ay daha böyle her gün dolu olacak muhtemelen. Sırada Oakley ve Trek var. Diğer yandan UCI, 31 Ekim itibariyle USADA soruşturmasıyla ilgili kararını vermesi gerekiyor. Benim merakla beklediğim tarih bu.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Geri