Scudo Sports

''Lağım faresi''

Scudo
Kaç model bu bisiklet boş zamanın varsa boyamakla uğraşabilirsin

Tipini beğendim. Boya falan atılsa (hatta airbrush falan yapılsa) çok güzel hale gelebilir. Ama ismini beğenmedim, bir "bisiklet"e yakışmıyor bence. :rolleyes:

eski ama şık bir bisiklet biraz bakıma ihtiyacı var

çok eski değil 90lar diye tahmin ediyorum... boyaya ihtiyacı yok aslında bence paslı güzel. bakımlıdır aslında sürseniz anlarsınız :in: airbursh değil de fırçayla boyama planlarım var zaten aklımda. saolun

Selesine bakarak, herhalde zamaninda iddiali bir bisikletti, diyorum. Forumda bu tur bisikletlerden gercekten iyi anlayan bazi uyeler var. Bakalim dikkatlerini cekecek mi?

Değişik bi bisiklet, hele konforlu, hafif ve hızlıysa süper bir alet bence :D

@T0LGA

eğlenceli olur aslında. fixedimi toplarken tekerlekler hazır olduğunda takıcaktım buna da tuttum kendimi bekledim dawes'u =) bu arada arka çatal diamond ın dar 110mm...

@hakano

selesi yeni brooks... bisiklete ait değil. ama çok rahat olduğunun garantisini verebilirim=)

• Beğen
Tepkiler: hakano
Boya yapılabilir ama boya yapılmasa da bence tarzı güzel bu şekilde. Sadece hareketli parçaların bakımıyla süper olur :)

walla sırf selesi ıcın bıle bınılır :) guzel bır restorasyondan sonra çok guzel bır keyıf / sahil bisikleti çıkar meydana :)

Tarihi eser bu bunu güzel bi bakimdan gecirmek lazim zamanınız varsa ugrasin bence.

bisiklet sanırım upgrade istiyor. ama yılların yüküyle buralara kadar geldiğine göre değerlenidirlmesi gerekir bence.:) size kolay gelsin. sonraki halini de görmek isteriz. . .

Geri