Scudo Sports

La Vuelta 2017

dağ etaplarının bi tanesinde araca tutunarak tırmandığı için gönderilen bisikletçi kim..
bu olayın video görüntüsüne denk geldiniz mi? eurosport spikerleri bahsetti ama fazla detay vermediler..

olaydan sonra hem bisikletçiyi göndermişler hem de takım aracını göndermişler :harika:

Scudo
@Türka¥

Vuelta 2015 edisyonunda V. Nibali (Astana) takım aracına uzun süre tutunarak gittiği için diskalifiye edildi.

bu da videosu:

bu diskalifikasyondan sonra Nibali çıkıp seyircilerden ve diğer bisikletçilerden özür diledi, yaptığı şeyin çok yanlış ve kabul edilemez olduğunu söyledi.

@Ozan k.

Çeken Sky takım aracı diye yazdığınızda bence yanlış anlaşılmalara sebebiyet veriyor Ozan Bey. Hatta ben de ilk başta yanlış anladığım için size düzeltme metni yazmıştım fakat sonradan kastettiğiniz şeyi doğru olarak anladım :D

Olayı kameraya alan Sky takım aracı ve video da görülen araçta emin olmamakla birlikte AGR2 aracı olabilir. Araca tutunan sporcular ise Alexandre Genieaz ve Nico Denz, Takımları AGR2 tarafından bu olaydan sonra yarıştan çekilmişler.

İlgili konuya ilişkin habere şu linkten (link)ulaşılabilir.

• Beğen
Tepkiler: Saru
@Ozan k. ben bunu izleyemedim henüz, biraz geriden takip ediyorum etapları. kaçıncı etapta oldu bu?

@Ozy 15. Etap. Arkada kalan grupettoda oluyor olay. Aslında sıkıntı yok, zaman sınırında değiller ama simarmislar buna izin veren takım arabası da takımın kendi kararıyla yarışta yer almayacak.

• Beğen
Tepkiler: Ozy
@N.ÖZKAN
Çalışmıyor...!!!:agla::agla:

@Emre Yönlüer şuanda alfamediaturkey'den türkçe anlatımlı izliyorum bir sıkıntı yok. Sayfayı yenileyin isterseniz.

İngilizce sıkıntısı yoksa alternatif sitelerde var.
(link)

(link)

Etabı Lotto Soudal'dan Sander Armée kazandı..Lotto'nun 3.etap zaferi..
Aru'ya hasta oldum..Aru resmen öfkeyle pedal çevirdi..:)
Nibali biraz zaman kaybetti..Nibali için kötü bir etap oldu..
İyi bir etaptı ama sky her zamanki gibi kontrolü elinde tuttu..

Nibali için düşündüğüm gerçekleşti. dünkü efor sonrası bugün patladı ve kazandıklarından kaybetti. Contador 3-5 etap daha olsa kesin etap alacaktı dedirtecek vuelta sonrası. kendini daha yeni bulmaya başladı. aklıma Giro performansı gelmeye başaldı. sky yine akıllı yarıştı ve yokuşun başında atak yapılmasının önüne geçecek yüksek tempoyu yine uyguladı. froome 3km de 4 domestik harcadı. Angliruda sky ve froome tamamen savunmaya yatar.

Bugünde kaçışlara uygun bir etap profili var.Takımlar son üç etap kalan turda tüm kozlarını ortaya dökecek.Zevkli etaplar son haftaya denk gelip Giro gibi bir rekabet ve final olsun istiyoruz.Yayın 15:45 - 19:00 arası.

PROFIL (42).png
Etabın en dik yokuşu:

PROFILCOLSCOTES_1 (12).png
PROFILKMS (15).png
Etap finişi de böyle...

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Nibali kacisa adam sokup son inişte kaçmayı denemelidir, yol duzelince kaçıştaki adamı ona yardım edebilir. Böylece kac saniye calsa yararına olur. Tüm umutlarını dön etaba bırakmamalıdır.

DE-GENDT-Thomas059p.jpg
De-Gendt etabı kazanıp tüm bisikletseverleri sevindirdi.Fransa turunda haksızlığa uğrasa da yılmadan kaçmaya devam edip üstelik sprint finişinin de hakkını verdi...
Ve Contador...Gene ataklar ve patlamalar yaptı ama Sky dan kaçamadı...
CONTADOR-Alberto020p.jpg

19. etap sonrası genel klasman
1. Chris Froome (GBr) Takımı Sky, 75-51-51
2. Vincenzo Nibali (Ita) Bahreyn-Merida + 1-37
3. Wilco Kelderman (Ned) Takımı Sunweb + 2-17
4. Ilnur Zakarin (Rus) Katusha-Alpecin + 2-29
5. Alberto Contador (Esp) Trek-Segafredo + 3-34
6. Miguel Angel Lopez (Col) Astana + 5-16
7. Michael Woods (Can) Cannondale-Drapac + 6-33
8. Fabio Aru (Ita) Astana +6-33
9. Wout Poels (Ned) Takımı Sky + 6-47
10. Steven Kruijswijk (Ned) LottoNL-Jumbo +10-26

Sondan bir önceki ve en zor etap 20.gün...Turu izleyemeyenler bugün fırsat bulup bu etapla uzun bir romanın finaline tanık olabilirler..Olağan şüpheliler,gizli pençeciler,haçlı oyunları,spagetti westernler,irtifa ustaları,biyonik savaşlar...Hepsi ve daha niceleri...
Biz sporun sınırları içinde,kaza bela ve şaibesiz bir finalde her sona hazırız;)..
PROFIL (43).png
Tırmanışlar:
PROFILCOLSCOTES_1 (13).png
PROFILCOLSCOTES_2 (6).png
PROFILCOLSCOTES_3 (2).png
Ve son km:
PROFILKMS (16).png
Yayın 14:30 - 19:00 arası,kaçıran pişman olur...

Olağanüstü bir tırmanıştı. Contador'u bu kadar destekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi. Efsane El Pistolero için muhteşem bir veda oldu.

Berti son defa imzasını attı ve kitabın kapağını kapattı, unutulmayacak bir final ile bizlere veda etti.

Süper etap tasarlamışlar çok güzel bir gün geçirdim sanki football maçı gibi bağırarak izledim Contador desteklerken sesim kısıldı Froome helal olsun adam duble yaptı. :harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika:

Contador'u çıkarın bu yarıştan..Yarışta hiçbirşey göremezsiniz..Yarışın başından beri heyecanla/hırsla etap kazanmak için,yarışı kazanmak için çabaladı..Bir etapta zaman kaybettiği için sıralamada çok gerilere düştü ama kafa olarak geriye düşmedi..Israrla yarışa asıldı ve en sonunda,yarışın son etabında etap birinciliğini muhteşem bir şekilde kazandı..Sıralamada 4.sırada ama bence bu yarışın kazananı Contador'dur..:)

Yarışın en iyi etabı,son etabı oldu..Contador'a yardımcı olan Quick stepten Enric Mas alkışı hak etti..Bu İspanyol dayanışması Contador'un çok işine yaradı..

Froome hak etti..Sky çok iyi bir takım..Yine de Contador'un ve diğer genel klasmancıların takımları daha akıllı olabilselerdi,Froome'un işi çok zorlaşırdı..Zeka konusu bence bu yarışta çok önemli..
Yarışta birkaç takım iyi iş çıkardı..Quick step,Astana,Lotto Soudal gibi..

Seneye Contador'suz Vuelta izlenir mi?Bence izlenmez..

@cazci bu tür yarışları forumda paylaştığınız için size toptan teşekkür edeyim;)

@fthgzl79 her zaman ve hep beraber bu spora destek olduğumuz için tüm pedalşörlere ben teşekkür ederim.

Ispanya, kendi efsanesini uğurlamak,giderayak onurlandırıp bu "cehennem" etabı alması için Albeniz in Asturias ında CONTADOR a büyük destek verdi.Bu etabın tüm turu hatırlatacağını tahmin etmiştik.Efsaneler arasında,kalbimizde olmayı çoktan başarmış bu büyük sporcuyu bizde alkışlarla uğurluyoruz...

Dosyalar

• CONTADOR-Alberto307pp.jpg
    CONTADOR-Alberto307pp.jpg
    113,2 KB · Okunma: 21
Geri