Scudo Sports

La Fausto Coppi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Tepki
10
Bisiklet
Beldeyama
İyi günler. Geçenlerde elime geçen bir klasiği sizinle paylaşmak istedim. Bir sorunu var. Gövde borusundaki suluk bağlantı noktalarından birinin kaynağı gövdeden kurtulmuş ve baplantı deforme olmuş. Bisiklet yıllardır depoda yatıyormuş sanırım başına ne geldiyse orada geldi. Yeni bir bağlantı yivi bulsam, oraya tekrar kaynaklama ihtimali olur mu, yapılırsa da buna değer mi? Kullanışına tabiki etlisi yok ancak bu konularda biraz takıntılıyım da. Geçen gün bu halıyle 80 km yaptık beraber, hayatımdan memnunum aslında ama orası bende takıntı oldu.
(link)
(link)
(link)
Resimde pek belli değil ancak gidonun üzerinde Daves handmade in england yazıyor.
Fren ayakları modolo
Fren kolları veinmann
Selesi iscaselle
Jant göbekleri maillard
Çemberleri çıkaramadım.
(link)
(link)
(link)
Fren kollarının biri yok. Sizce uğraşılır mı?

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Scudo
Bence uğraşılır ve güzel bir şey çıkar ortaya. Zaten forumda da benzer örnekler mevcut. Ancak resimlerini paylaşırsanız daha da iyi olur.

Birkaç fotoğraf paylaştım ancak makine çok kötü çekiyor. İlk resimdeki kusur giderilebilir mi acaba ?

Bence kusurları giderilir.Benimde böyle bir bisiklet bulup single speed yapma isteğim var.

Açıkçası kadroyu satmayı düşünüyorum 2. el bölümüne konu açacağım, bilgilerinize...

O suluk somunu kaynakla değilde somun perçin kullanılarak tamir edilebilir.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri