Scudo Sports

KYK öğrenci yurtları çok uygun fiyata turizme açıldı !

Murat İLK

Daimi Üye
Tepki
372
Tura çıkacak arkadaşlar için güzel bir fırsat.

ÜLKE TURİZMİNE KATKIDA BULUNMAK AMACIYLA YAZ AYLARINDA (TEMMUZ-AĞUSTOS 2009)
AÇIK KALACAK YURTLAR YERLİ VE YABANCI KONUKLARA DA HİZMET VERECEKTİR

1. Misafirlik uygulaması 06 Temmuz 2009 tarihinde başlayacak 26 Ağustos 2009 tarihinde sona erecektir.
2. Yurtlarda barınma süresi on (10) günü geçmeyecektir.
3. Sinop, Çeşme, Kuşadası ve Taşucu Yurtları ve Mersin'de yeni açılacak kız yurdu dışında (link) iç ve dış turizm için hizmet verecektir.

4. Konaklama ücreti;
a. TC Vatandaşları için günlük yurt yatak ücretinin iki katı, (Ortalama 7 TL )
b. Yabancı konuklar için organize gruplarda kişi başı günlük 2 ABD doları,
c. Ferdi gelenlerden günlük 3 ABD doları,alınacaktır.
d. 6 yaş ve altındakilerden ücret alınmayacaktır.
5. Konuklardan depozito ücreti alınmayacak ancak,yurt idaresinde Misafir Bilgi Formu ve Taahhütname üzenlenecektir.
6. Başvurular doğrudan yurt müdürlüklerine yapılacaktır.

Kaynak: (link)

Scudo
Uzun tur düşenceleri olan kardeşlerimiz için gerçekten güzel uygulama..:)

Her ne kadar turlara katılmasamda, forumdan takip edilen yazılara göre söylenecek bir şeyde var, yurdum insanı her durumda yardımını esirgemiyor..:)...

Güzel bir uygulama. Bu sene bu uygulamadan faydalanabilecğeimi sanmıyorum ama, çnümüzdeki sene için güzel olabilir. Ayrıca yarışa katılanlar için de iyi olacağını düşünüyorum.

Bu arada birşey dikkatimi çekti. Her harükarda yabancı turiste daha uygun değilmi yatak ücretleri ? :D

sevindirici ama bir o kadar da alışıldık bir uygulama...yine kendi ülkemizde yabancı kadar değerimiz yok...

"acaba yurda ingilizce konuşarak ejnebii görünümünde girmek istesem yutarlarmı!!!"

@tobleron

Görevlinin ''Bu ejnebii zaten tarifeden haberi yoktur, fazla para alayım fazlasını cep ederim'' düşüncesi de olası bir durumdur :D Yani iki ucu pis değnek :)

Geri