Scudo Sports

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden sevgiler

arkadaşlar bende eskişehirden kıbrısa geliyorum lefkoşada kalıyorum
yakın doğu üni. makina mühendisliğine gidiyorum

musayit bi gün tanşalım
numaram: 0533 868 48 22

sedona x11 downhill tarzında özel toplama bisikletim var gelirken getirecem :D
selamlar..

• Beğen
Tepkiler: kron_xc4000 esk
Scudo
Arkadaşlar 4 yıldır ada'da ikamet ediyorum 1.5 yıl daha adadayım , öğrenciyim.
Bisiklet tutkusu geldi ve araştırıp birşey bulamamak canımı sıkıyor. Konu açtım ama cevap yazıp öneri ve görüş veren olmadı.
Konum şu linkte;
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=128308

Belki siz ada'daki arkadaşlar bir yorum yapabilirsiniz...
Teşekkürler....

Bütçenize göre,Salcano iyi bir tercih olur,

Malum dolar ve euro yükselince,buna bağlı olarak insanların tercihleri de azalmakta,iç bacak boyunuza uygun kadro'lu bisiklet almanızı öneririm..

Bende 23'ünde KKTC geliyorum küçükkaymaklıya bende araştırıp bulmaya çalışcam bisiklet oradan :)

Salcano yanlısı değilim maalesef
Başka bir öneriniz varmı acaba ?.

Herkese merhaba ismim Nafi , Mimarım 32 yaşındayım Kron sxp 250 ile başlıyorum. Keyifli konularda görüşmek üzere :)

Nafi Bey foruma hoş geldiniz. Keyifli vakit geçirmenizi dilerim.

Arkadaşlar aldığım duyumlara göre Türkiye ye kıyasla Kıbrısda bisiklet fiyatları daha düşükmüş bu doğru mudur ? Eğer doğruysa ordan bisikleti alıp nasıl getirtebiliriz gümrük vize vs. Olayı var mıdır ?

sanırım yanlış duymuşsun :) Türkiye fiyatları kıbrısa göre daha uygun. Kıbrısda yaşıyorum bisiklet alırken internette herangi bir bısıkletın satıs fıyatına bakıyorum sonra o bısıkletı kıbrısda buluyorum fıyatını soruyorum 100-200 lıra daha yuksek bır fıyatla karşı karşı ya kalıyordum.

Sadece Trek markası TR ye göre ucuz gerisi hep 100-200ve daha üstü pahalı be yazıkkı..

Trekde ne kadar fark var. Ben oradayken lefkoşada çemberi geçince aycan mı ne vardı kocaman bisikletçi oraya gitmiştim de hem fiyat yüksek idi hem adam hiç yardımcı olmamıştı.

Merhaba,
KKTC Girne'de kullanmak üzere bir bisiklet almayı düşünüyorum. Kullanmaktan kastım uzun yol gitmek değil, şehir içinde kısa kilometreler yapmak. Oralarda yaşayanınız var mı bilmiyorum ama yolların çok düzgün olmadığını belirtmeliyim. taş, kum yada engebelerin bol olduğu bir yer. 1000 tl gibi bir bütçem var. tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

Değerli Forum üyeleri,
10 Mayıs 2018 tarihinde 3 günlüğüne Kıbrıs Girne'de olacağım. Starva'dan Mtb için bazı rotalar bakıyorum. Ancak benim sizden talebim kiralık mtb bisiklet nereden bulabilirim. Ayrıca Mtb rota önerileriniz olursa o konuda da önerilerinizi memnuniyetle kabul ederim.
Saygılarımla.

Merhaba arkadaşlar önümüzdeki yıl mayıs ayında kuzey Kıbrıs'a CARRARO crt world bisikletimle kamplı 6 günlük tur planlıyorum Kıbrıs'a tur yapan oldumu varsa bilgi almak isterim...

Girne Alsancak bölgesinden selamlar :)

• Beğen
Tepkiler: bekirs07 ve Özcan
Daha önce Lefkoşa'da yaşadım pandemiye kadar.

Geri