Scudo Sports

kütahyalıları bisiklete bindirmek için

ahmet ozgen

Forum Bağımlısı
Tepki
596
merhaba herkese ben kütahyalıyım,forumdaki şehirçi olsun şehirler arası olsun birsürü gezi haberleri var ve ben bunlara imreniyorum çünkü kütahyamızda böyle bir organizasyona neredeyse imkan yok, halk bu gibi sportif faaliyetlere çok duyarsız bunun için üzülüyorum kendi klup arkadaşlarımla bisiklete biniyorum ve bunların sayısı 5 i geçmez şehrin içinden geçerken sanki uzaylıymış gibi bakıyorlar halbuki gayet güzel bir şey yapıyoruz hele şöforler bu konuda çok saygısız davranıyorlar bi defasıda bana silah çeken bile olmuştu.
halkı bisiklet konusunda daha duyarlı hale getirmek için ne yapabilirim lütfen fikirlerinizi bekliyorum az çok demeden fikirlerimizi belirtirsek memnun olacağım msn de tanışmak isteyenlere: cyclist_43@hotmail.com

• Beğen
Tepkiler: Bur@k
Scudo
Eskişehire gelin arasıra takılalım biz kütahyaya gelip gidiyoruz havalar güzelken her hafta sonu geliyorduk dağ bisikleti yada yol bisikleti fark etmez.

Gökhan hoca var orda beni tanır o eğer aynı takımdaysanız selam söyleyin.

Tel:0543 978 31 36
MSN esbike@ttnet.net.tr

• Beğen
Tepkiler: ahmet ozgen
Ben yaklaşık bir yıldır Erzincan'da tek başımayım. Sizler gibi 5 arkadaşda değil. Beni şehir içide dahil her görem HELLO diye bağırıyor. Genelde her hafta sonu Erzincan ilçeleri ve köylerine turlar düzenliyorum. Bunun hepsinide kendim yapıyorum. Her gören acayip acayip bakıyorlar.. Mayıs 2007'de çıkacağım turumda bu konuya çok değinecem.. Bisiklet Sporunu yaygınlaştırmak için.

Sevgiler...

• Beğen
Cyclist_43 arkadasımın dedigine %100 katılıyorum.Kütahyada bisiklete binmek deveye hendek atlatmaktan bile zor...Günümüzde bisiklet, her toplumda kullanılan yaygın bir ulaşım ve eğlence aracıdır.(Kütahyada Bu Pek Öyle Degil..)
Cok zor kosullarda olmamıza ragmen biz bu işi severek yapıyoruz.Ve Kütahyada yasayan yasamayan herkesi bisiklete binmeye davet ediyorum.
Yazışma adresi..
burak016@msn.com

• Beğen
arkadaslar ben senelerce kutahyada bisiklete bindim, hemde heryerinde hemde gece gunduz. basima hic bi problem gelmedi. minibusler, arabalar turkiyenin heryerinde yayalara ve bisikletcilere problem cikartiyorlar, ben bunla yasamaya alistim aslinda (o adamlari deistirmenin yolu olmadigina gore)...
bisiklet organizasyonu ve bisiklete binme oranina gelince haklisiniz. kutahya o konuda biraz zayif. ama bence normal cunku buyuk bi sehir deil. nufusun buyuk bi bolumu hala koylerde yasiyor. sehirdede heryer yurume mesafesi. kimse o sogukta usenipte bisiklete binmek istemiyor.
size tavsiyem, universite ogrencilerinin arasinda kesin bisiklet sporuyla ilgilenen biri vardir. bi sekilde arastirin, kesinlikle kafaniza gore birini bulacaginizdan eminim...

çok teşekkürler sabri abi haklısın ilan falan hazırlayabiliriz saol türkiyedeysen mutlaka gel kütahyaya gökhan hocamla beraber ağırlarız seni en kısa zamanda bekliyoruz inşallah:)

• Beğen
Tepkiler: beverly
serkan abi senin durumunada çok üzüldüm ama inşallah öss yi kazanırsam oralarıda yazıcam senle inşallah görüşür tanışırız çıkacağın tur için çok sevindim şimdiden kolay gelsin herşey için çok teşekkürler:)

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
@esbike

slm esbike tabi herzaman beleriz kütahyaya gelin tanışır kaynaşırız gökhan hocamız birtane zaten başka takım falan da yok kütahyada bugünkü yarışa gelemediğim için çok üzgünüm yaza inşallah

Sevgili kardeşim meraba.Bu güzel ülkenin her noktasında yaşanan acı olayları öyle gözüküyor ki sen de yaşıyorsun.
Öncelikle içten teşekkür ediyorum.Arzu ettiğim ve düşlediğim can alıcı bir başlığı forumda hayata geçirdin.Bu problemleri her ildeki dostlarımız yaşıyor,yine biliyorum ki senin kadar sesli olmasada bu dostlarımız bu sorunlara nasıl çare buluruz diye düşünüp harekete geçmeye çalışıyorlar.

Aslına bakarsanız siz güzel insanlara biraz dürüst olmak istiyorum.Dostlarım,her ne kadar olumlu eylemler içerisinde olursak olalım.Kanaatimce bu tür olumlu eylemlere geçerken bisikletimize binerken ki zevki akdığımız kadar zevk almıyoruz.bence biraz bu konuda kayıtsız duruyoruz.
Haa,bu güzel eylemlere örnek ve ön ayak olacak yaşanmışlıklar yok mu?Var tabi ama gerçekten yetersiz eylemler.Bu güzel düşünce ve eylemleri daha çok sıklaştırmalıyız.Her ilde Mugla'daki dostlarımızın ön ayak olduğu gibi,lüzumsuz tabelaların içerisine lüzumlu tabelaları koymanın yarışını yaşamalıyız.(Yollar hepimizin)vs.vs.bunları daha da çogaltabiliriz.

Ben bir insanın bu kainatı sarsabilecek güce sahip olduğunu inananlardanım.İnsanoğlu tümüyle gücünü haklılığından alır.Haklı insan duruşunun önünde farklı bir druş sergileneceğine inanmıyorum.
Siz güzel insanlara 2007 Kapadokya projelerimi anlatmak istiyorum.
Birinci kural.
İnsan sosyal bir varlıktır ilkesinden yola çıkarak.Arşimedin dayanak noktasını aradığı gibi bizlerinde dayanak noktalarımızı bulmamız gerekiyor.
1.Küçük büyük,yaşlı ihtiyar demeden ne kadar bisiklete binenimiz var ise bunların bir araya getirilmesinin saglanması.
2.Dayanak noktalarının en önemlilerinden bir diğeri.Yerel yönetimlerle kesinlikle sıcak temasların sıkı tutulması.Eylem aşamasında vaz geçemiyeceklerinizdendir.
3.İl ve İlçe Gençlik ve Spor müdürlükleri ile projelerinizin sulanıp büyümesine büyük katkılar sağlayabilirsiniz.
4.Arkadaşlar her ne olursa olsun,unutulmamalı ki iki tip insan vardır.Sizin seçeceğiniz ikinci tip insan profilidir.A)Hayal,Hülya ve Düşlerden yoksun insan.B)Birde bu güzelliklere sahip insan tipi.Seçeceğiniz ikinci tipte olmaz ise verimli neticeler alamazsınız.Karşılıklı münasebetlerde aşk arzu ve heyecan yok ise o proje kısa vadeli olduğundan çöküşü muhakkaktır.

Arkadaşlar,öncelikle bir kulüp adı altında birleşiniz.(Hiç çare bulamıyorsanız il yada ilçe gençlik müd.bünyesinde birleşebilirsiniz.)
Ortaokul ve liselerde beden eğitimi hocalarımızla bir araya gelip okullara ve kentlerimizin değişik noktalarına bisiklet duraklarımızı belediyelerimizin desteklerini alarak konuçlandırabilirsiniz.Bu tür çalışmalarda herkesin çıkarı olduğundan ve maliyetin de düşük olmasından kesinlikle netice alırsınız.
Bu eylemlerde federasyonun il temsilcilerini etkilemeyi ihmal etmeyin derim.

Okullarda bisiklet takımlarını beden öğretmenlerinin destekleri ile oluşturmaya çalışın.Beraberinde Yine öğretmenleri eşliğinde hafta sonları halkımızı da davet ederek Köylerimize sahip çıkalım adı altında turlar düzenleyelim.Bu konuda belediyeler de araçla halkı taşıyabilir.Siz güzel insanlar bisikletlerle,duyarlı halkımızda belediyelerin araçları ile köylerinize çıkartmalar yapabilirsiniz.Yine belediyelerinizin destekleri ile bu gezileri yemekli yapar bu eylemi daha renkli kılabilirsiniz.(Gidecegi 8-10 kğ.fasulye.8-10kğ.pirinç.)
İl fdry.temsilcisi,il yada ilçe gençlik müdürlerinin de katkılarını alarak halk yarışları düzenleyebilirsiniz.

Sayabileceğimiz daha o kadar çok düş varki...Zaman hayata geçirme zamanı.Projelerimizi bir kite koyup bisikletinizle düşlerinizi gerçekleştirmek için yola çıkma vaktiniz gelmiştir artık.

Unutmayın ''Ölüm soluk alışımız kadar yakındır bize'' Düşlerimizi diri tutmanın ve hayata geçirmenin hazzını yaşamalıyız soluk aldığımız heran.

'''Dolu dolu solmayan yüzlerle hayata gülümseyenlere...'''

candede çok güzel yazmışsın eline diline sağlık çok güsel oldu süper fikirler üretmişsin Allah razı olsun vallla ne diyelim çok saol:)

ben kutahyalı degılım ama ıcımden cevap yasmak geldı;bence oncelıkle bır gozlem yapılıp ona gore hareket edılmesı daha mantıklı;_hedef kıtleye ulasmak boylece daha ıstıkararlı olur dıe dusunuyom saygılarımla __:rolleyes: :rolleyes:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

• Beğen
candede hakkketten helal olsun harika bi uslubun varr dediklrine aynen katılıyorum okulllardaki işi ben hallldebilirim beden öğretmenlerini çoğu böle işlere meğilllidir. bana kapadokyada adresini verirsen sevinirim ben tır şöförüyüm ve sürekli doğuya çalışıyorumseninle buluşma imkanımız olabilirir. ewt dediklrinde öok haklısın sölediğimiz çoğu şey gerçekjten lafta kalıyo bi kalkınma yapmanın zamanı geldi . saygılar samet1.6@hotmail.com ahmet sanada aferin böle bi şeye vesile oldun

bisikletimi alıyım görüşelim arkadaslar ben eskisehirdeyim :) uzun yol yapmayı düşünüyorum yeni alacağım bisikletimle.çok çok da uzun belki ilk başta kasar belki ama en azından direk bi kütahya yapmak lazım :)

tabıkı yolum eskısehıre duserse kesın gelırım ama ben bısıklet turuna bu yaz cıkmak ıstıyrorum ama mersınde/tarsus da yasıyorum ya bır yardımcı olsanız bıldınız tur-gezı vb. seyler varsa paylasırsanız mutlu olurum sımdıden tesekkurler...

tabıkı yolum eskısehıre duserse kesın gelırım ama ben bısıklet turuna bu yaz cıkmak ıstıyrorum ama mersınde/tarsus da yasıyorum ya bır yardımcı olsanız bıldınız tur-gezı vb. seyler varsa paylasırsanız mutlu olurum sımdıden tesekkurler...

Geri