Scudo Sports

Kütahya

Scudo
olur Ayhan abi neden olmasın :) Ramazan çıksın da bir aradan :D

• Beğen
Tepkiler: Ayhan Cihangir
Bende Kütahya merkezdeyim turlarıza katılmak isterim kaskım yok yalnız sorun olurmu :D

Samet abi ben merkezdeyim profosyonel olmasamda turlarınıza katılmak isterim...

var tabiki arama bölümüne kütahya yaz ara çıkarlar

Arkadaşlar 2 Ekim Pazar günü günübirlik Kütahyaya gelmeyi düşünüyorum.Şu an kaç kişi geliriz belli değil ama şimdiden yazıp haber vermek istedim.kesinleşirse yine buradan söylerim.Görüşmek tanışmak isteyen arkadaşlara duyurulur.

Ekim ayının ortalarından itirabaren güzel memleketim olan Kütahya'ya dönüş yapıyorum. bisiklete daha fazla zaman ayıracağım.

Bugün itibariyle Kütahya gezim kesinleşmiştir.Aksi durum olursa bilgi veririm.Pazar günü öğlen saatlerinde (MUhtemelen 11-12 arası) Kütahya merkezde olacağım tüm arkadaşlara duyurulur.

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
bekliyoruz hocam :)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@ferhat köse

Merhaba kütahya da olacağınız zaman size eşlik etmek isterim burda maalesef pek haftasonu etkinliği olmuyor yalnız hava yağmurlu olursa büyük ihtimalle gelemem:)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@Ahmet Özgen

Ahmet senin zaten numaran olduğu için özel mesaj atmadım :) Ilıca kavşağına geldiğimde sana ve diğer arkadaşlara telefon ederim yaklaşık 20-25 km oradan şehir merkezi.Ama canı sıkılan varsa o tarafa doğru pedallayabilir.Hava 20 derece gösteriyor parçalı bulutlu, rüzgarda bu haftanın en az hızında esecek saatte 12 gösteriyor.Yani herşey müsait geriye sadece yola çıkmak kaldı.Çok büyük birşey olmadığı sürece sabah 8 gibi yola çıkacağım sanırım 11-12 arası orada olurum.

@Serkan Demir

Sonunda Kütahya'mdayım. Ayhan Cihangir ve Hasan Kılıç ile ilk gezi turumuzu hafiften yaptık. Saatin geç olmasından dolayı yarı yoldan dönmek zorunda kalsakta güzel bir gezi oldu. inşallah daha uzun ve güzelleriyle birlikte olmak dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: Ayhan Cihangir
İnşallah beraber daha çok tur atarız :)

• Beğen
Tepkiler: Serkan Demir
Kütahya'da hava çok kötü yağmur nedeniyle çıkamadık bende grip illetine tutuldum yanında da faranşit.

Bu nedir Ya 15 Gündür Gribim. Dışarı adım atılmıyor.
şu havalar düzelse de bir yerlere çıksak gezi gibi :)

• Beğen
hasan artık kar yagınca dağa çıkarız soğuk kırılmış olur kar yağınca. sende o lastiklerin hakkını verirsin.

Ayhan Abi'de yedek conti 2.2'ler olması lazım sen ne yapacaksın :) sana da bulalım :)

• Beğen
@Hasan Kılınç

Bendede michelin country mud'lar var üstünde gelen ama ayhan abi bisikletine kıyıp gelecekmi karda oda var. Diyoki ben yağmurda bile binmiyorum birşey olmasın diye

Geri