Scudo Sports

Kütahya

arkadaslar kütahyaada cok bisikletli gordum fakat kaskıyla binen hiç görmedim. bu spora gonul vermişler var mı . tanısmak isterim. arizona turu yapmak istiyorum. eşlik etmek isteyenlerle tanısmak isterim

Scudo
@sefaz

Merhaba ben Kütahya Tavşanlı'dayım. Kaskımda var merak etme ama kendimi profesyonel olarak görmüyorum. Günde ortalama 25 km kadar, haftada en az 1-2 defa da 70 km lik turlar yapıyorum. Aizonai turu bende düşünüyorum. ilk fırsatta gerçekleştireceğim. fevzikir@gmail.com dan bana ulaşabilirsin.

Ben yaklaşık 4 sene kütahyada yaşadım.04-09 yılları arasında şuan ankaradayım.Size garanti ederim koskoaca kütahyada kafasında kaskla gördüğüm bisiklete binen bir tek ben vardım.Yedek parça bulman imkansız neredeyse.En iyi parçaları gönen bisikletten bulabilirsin.Çok profesyonel şeyler bulamazsın ama idare edecek parçalar bulursun.İstersen getirirler.

• Beğen
Tepkiler: ahmet ozgen
@M.Burak KARADAĞ

kütahyada bisiklete binmemişsin o zaman,yıllardır kütahyada bisiklet kulübümüz var ve onlarca türkiye derecelerimiz yüzlerce sporcumuz var.yedek parça bulmakta imkansız değil bana ulaşırsanız yardımcı olurum demiştim arkadaşlara ama ilgilenmiyorlar demekki sonrada kütahyada şu yok bu yok bisikletçi yok yapmayın arkadaşlar sen görmüyorsun bulamıyorsun diye yok denilmez.:in: :in:

Hayır.Ben sürekli binen bütün işlerini bisikletle halleden insan göremiyorum manasında demiştim.Yoksa kron ve corratece binen kardeşlerimiz vardı.Yada üniversiteey kadar gidip gelerek antreman yapan.

@Ahmet Özgen

merhaba ahmet hocam özel mesaj gönderemiyorum , doğma büyüme kütahyalıyım , şu an için tanışmıyoruz ama ileriki zamanlarda tanışırız inş

@Ahmet Özgen

inş. Ahmet hocam kondüsyonum yettiği sürece ( buda kaç kilometre olur bilemiyorum :) ) sizlerle beraber pedallamak isterim

@oğuz_43

kondisyon hiç problem değil,zamanla alışırsınız sizi metin abimiz ile falan tanıştırırsak anlaşacağınızı umuyorum :).o da yeni başladığında zorlanıyordu ama şimdilerde bizden kalır yanı yok :)

@Ahmet Özgen

inş . çok memnun olurum , ev ve işlerim müsade ettiği sürece sizlere katılmak isterim umarım iyi bir bisiklet dostluğu kurarız :)

• Beğen
Tepkiler: ahmet ozgen
yarın eskişehirden izin problemi çıkmaz ise ( yaşı ufak bır kaç arkadaş da geliyor ailelerinden izin sorunu olabılır.) 7 kişi kütahyayı ziyarete geliyoruz.Ahmetin haberı var görüşmek isteyen olursa 2 saat orada kalmayı planlıyoruz.tanışmak isteyenlerle tanışmak isteriz bizlerde.Ben yaklaşırken ahmetı arıyacagım.Ekipte zorlanma yada başka aksilik olursa ılıcalara yönelebılırız.Ben telefon ıle haber verırım ahmete.Şimdilik görüşmek dileğiyle diyeyim :)

geç haberimiz oldu ferhat abi,birde malum vize zamanı,yoksa güzel bir buluşma yapardık.bu provası olsun yarın tanışalım sonra tekrarlarız eskişehir iki adım yer ;)

ahmet bugunkü ilgin alakan için arkadaşlarımın adına teşekkür ederım. orada kaldıgımız surece yanımızda durman çok ince bir davranıştı.iki adım yer mevzuna gelınce vallaha 160 km 80+80 23 ortalama ıle gıttık geldık ona ragmen 3 saat 45 dakıka surdu gidiş de dönüşde ufak molalar var tabiki.yinede sıcak suyun altından cıkınca yorulduğumu anladım :)

ne demek abicim ben teşekkür ederim,gidip gelmeleri sıklaştıralım.sıra bizde olsun gelmeden haber veririm tekrar görüşmek üzere :)

herzaman beklerız dostum.artık havalar soğuyor.malum kütahyanında eskişehirinde ayazı meşhur ama bahardan sonra ayda bir garantim var :) kutahya merkez olmazsa ılıcalar kesin.

Geri