Radara haftada 2 kez cikarim.6-7 kisi daha variz boyle radwra cikan.
Bisiklet yolu hakkinda belediyenin o yolu yapmasi cok iyi oldu.Ancak bazi bisikletliler tersten gittigi icin sikinti cikarabiliyor.Yer yer o yuzden normal yola gecmek gerekiyor.
Su da onemli biz o bisiklet yollarini kullandikca belediyenin de bu yollari zamanla artiracagina inaniyorum o yuzden elimizden geldigince kullanirsak pek guzel olur
Merhabalar, ismim Yasir. Kütahyalıyım ve Eskişehir'de okuyorum. Yaz aylarında ve hafta sonlarında Kütahya'da bisiklet kullanabiliyorum, Kütahya içerisinde aktif tura çıkanlar varsa katılmayı çok isterim.
Merhaba arkadaşlar, İstanbulda okuyorum fakat pandemi döneminden dolayı kütahyada kalıyorum. Haftaya salı-çarşamba yol bisikletim elime geçecek. Turlar oldukça katılmak isterim.
Merhaba ben Kadir Kütahya/Gediz de yaşıyorum Amatör bir dağ bisikletcisiyim yol bisikletine geçmeyi düşünüyorum eğer Kütahyada uzun turlar yapan bir grup varsa katılmak isterim.
Selamlar.Kütahyada öğretmenim.Yol bisikletine yeni geçiş yaptım.Yaz geldi.Bu başlığı yakından takip edeceğim.Düzenlenen turlar olursa haberdar olmak isterim. @a-hmd-i hocam ile de küçük sürüşler yapıyoruz bazı günler, biz de yazarız katılmak isteyen olursa👍
@a-hmd-i Bir süredir giriş yapmadığım için mesajınızı şimdi gördüm. Özel mesaj kapalı olduğu için buradan haberleşeceğiz gibi görünüyor. Ara ara kontrol edeceğim ama buluşma bayram sonrasına kalacak sanırım. Geç olsun güç olmasın diyelim. Zaten buradan buluşma ayarlayamasak bile önünde sonunda denk gelip bisikletlerden tanıyacağız birbirimizi. 😁
Merhaba. 24 senedir bipolar bozukluk tedavisi görüyorum. Bisiklet sürebilir miyim? Ataklar harici kısmen normalim. Araba ehliyetimi 2005 te aldım. Yenileme için hersene sürücü olur raporu alıyorum. Otomobili de rahat kullanamıyorum. Çocukken bisiklet biner dik özellikle trafik olmayan yerlerde. 108 kiloyum. Bisiklet ise eskiden türkiye gazetesinin kuponla verdiği bisan mountain çat. 38 yaşındayım ve işe bisikletle gitmek istiyorum ama trafikten korkuyorum.