Scudo Sports

Kütahya

Aslına bakarsanız çok şahane bisikletler görüyoruz 20-25 hatta 40 yıllık bisikletlere resmen evrim yaşatıyorlar.Piyasada öylesini görmek imkansız.Benim kanaatim tamamen kendi zevkinize göre ortaya hem göze hitap edebilecek hem de rahatlıkla her bindiğinizde ''Deydi'' diyebileceğiniz bir bisikleti yeniden inşa etmeniz olacak..

Scudo
22 yaşında üniversite öğrencisiyim. Olabildiğince çok bölgeyi/şehri bisikletle turlamak istiyorum.

Merhabaaaaaa :) bir gün eskişehir gidelim inşallah ben 23 :) şehir ler arası hiç gitmedim. Senin deneyim var mı

Foruma hoş geldiniz. Güzel vakit geçirmenizi dilerim.

Kardes bir geldin bir daha göremedik seni :) bu arada kütahya ege Bölgesi sınırları içinde..
Bisiklet ne marka ben de merak ettim yol mu

Bende Kütahya'da yaşıyorum şu an Ankara'da staj yapıyorum bayramdan sonra yapacağınız tura katılabilirim.

Bende yol bisikleti var.

Bir süre internete giremedim. :D Bisikletim bir kere iyi bir şey değil :utn: ama beni idare edeceğini düşünüyorum ki zaten şu anda tur için toplama aşamasındayım. Önemli olan birçok yerini değiştiriyorum. Şehir bisikleti şeklinde ama. Ve daha önemlisi bisikletim Bozüyük de şu an. Uzun tur yapmak istediğim için şehrin pek bir önemi yok bence.

Şehirler arası deneyimim yok, bir yerden başlamak gerekiyor. Açıkçası benim gibi tecrübesiz, benim yaşlarımda yol arkadaşları arıyorum. Her fırsatta bir bölge seçip bisikletle keşfetmek istiyorum ve yalnız başına sıkıcı olabilir :D

Kütahya da ki arkadaşlarla bir gün bisiklet kiralayarak tur yapabiliriz.

15 ağustos-15 eylül arası bir haftalık bir tur yapmak istiyorum hatta kesin gibi. Henüz bir rota belirlemedim çünkü bana katılacaklar olursa beraber karar vermeyi tercih ederim.

Benim de bisikletim eski bir şey ama beni idare ediyor :) ilerde bisiklet almaya çalışacağım ama büyük ihtimalle bu dağ bisikleti olacak :) tura yola çıkma konusnda ben de tecrübesizim ben de uzun uzun yollar gitmek istiyorum ama bu aralar olayacak gibi ama buradan takipte olacağım bana uygun olanları belki yakalar ve katılma şerefinde bulunurum :) saygılar sevgiler

Kütahyalı arkadaslar bayramdan sonra Batuhan Yıldız ile birlikte şehir içi ve dışı turlar yapacagız katılmak ısteyen arkadaslara duyrulur gunleri belı değildir.

Kütahya tavşanlı ilçesindeyim amatörüm parayı biriktirdim ve bisiklet almayı planlıyorum yardımcı olacaklar özel mesaj atarsa sevinirim şehir,tur bisikleti düşünüyorum

Kütahya'da hala aktif bisikletçiler varsa dağ bisikletimle sizlere katılmak isterim.

kütahya merkezde ikamet etmekteyim Mosso XC 980 kullanıyorum

bende kütahyalıyım ama ilçesinden :(

Kütahyada şuan aktiviteler var mı hala

Geri