emreure43
Üye
- Tepki
- 10
- İsim
- emre
- Bisiklet
- Sedona
hedefimiz yaylacıkta bulunan Elmalı köyüne ulaşmaktı bir abimizin iş arkadaşı siz bizim köyü bulamazsınız oralar cok karışık demiş ve bizde hedef olarak orayı seçmiştik . sabah 8 de başladığımız tura saat 10 gibi kahvaltı yapacağımız yere ulaştık. Hem çayımızı yumurtamızı yapmak için hemde elbiselerimizi kurutmak için ateş yaktık
ismail abimz yumurtala ilgilenirkene
yumurta çayımız olduktan sonra çeşmein üzerinde kahvaltımızı yaptık
sonra yola koyulduk yolumuz hep toprak yol ve ormanın içiydi bir ara kaybolduk ve googlemaps den yolumuzu bulmaya çalıştık
ismail abile şenol abi yol ararken şerafettin abide dinleniyordu
hemn yanımızda zamanında işletilen manyezit maden sahası vardı

ve bir iş makinesi
sonra yolumuza devam ettik yolumuz a devam ederken karşımıza ormanda bir aile cıktı onlarla fotoğraf çektirdik birer bardak çaylarını içtik
yolumuz tam bir mtb yoluydu ve kütahya domaniç tavşanlı arasında kalan yaylacık diye geçen büyük bir ormanlık alanın içiydi çok derelerden geçtik ıslandık
bu gibi dereden yaklaşık 8 defa geçtik s şeklinde gidiyor ve hep yolumuzu kesiyordu.
Hakan abimiz de motorla gellmeyi terçih etmişti. onun işi birazda zordu derelerden gecerken
ve her bisikletçi gibi bende derenin içinde o meşhur pozu vermiştim.
ve diğer fotoğraflar

ve tüm yorgunluğu alan adeta karpostallık çok güzel bir sonbahar tablosu çıkmıştı.
Mtb nindağlarda gezmenin en güzel yanıda buydu. 1 Hafta boyunca tüm iş yorgunluğunu stresi dağlarda arazide bırakıp daha canlı bir şekilde yeni bir haftaya başlıyorduk...
bir süre tırmandıktan sonra güzel bir çeşme kenarında durma kararı aldık..
bazı fotoğraflar..
en doğalından dağ suyu
ve burada poz vermezsem olmazdı..
(bu çeşme aileyle karşılaştığımız yerdeki çeşmeydi
şimdi fark ettim yükledim gözden kaçırmışım )
ve şenol amca çeşme başında
dinlendikten bir süre sonra yola devam ettik
bir süre daha devam ettik ten sonra fındıcak köyüne varmıştık

ve elmalı köyüne de sadece 1 km kalmıştı artık
ve artık elmalı köyündedik...
abiyi bulamamıştık ama oğluyla karşılaştık..
ve köyden ayrıldıktan sonra karanlığa kalmıştık..
yeleklerimizi giydik ve yola devam ettik.. bundan sonra hiç fotoğraf cekmedim artık..
ve gün 103 km ile son buldu.. sabah 08 de başladığımız turumuz yaklaşık 14.5 saat sonra akşam 22:30 gibi bitti ve eve vardık.. kaza sız belasız güzel bir tur oldu..
ismail abimz yumurtala ilgilenirkene
yumurta çayımız olduktan sonra çeşmein üzerinde kahvaltımızı yaptık
sonra yola koyulduk yolumuz hep toprak yol ve ormanın içiydi bir ara kaybolduk ve googlemaps den yolumuzu bulmaya çalıştık

ismail abile şenol abi yol ararken şerafettin abide dinleniyordu
hemn yanımızda zamanında işletilen manyezit maden sahası vardı

ve bir iş makinesi

sonra yolumuza devam ettik yolumuz a devam ederken karşımıza ormanda bir aile cıktı onlarla fotoğraf çektirdik birer bardak çaylarını içtik

yolumuz tam bir mtb yoluydu ve kütahya domaniç tavşanlı arasında kalan yaylacık diye geçen büyük bir ormanlık alanın içiydi çok derelerden geçtik ıslandık

bu gibi dereden yaklaşık 8 defa geçtik s şeklinde gidiyor ve hep yolumuzu kesiyordu.
Hakan abimiz de motorla gellmeyi terçih etmişti. onun işi birazda zordu derelerden gecerken
ve her bisikletçi gibi bende derenin içinde o meşhur pozu vermiştim.

ve diğer fotoğraflar

ve tüm yorgunluğu alan adeta karpostallık çok güzel bir sonbahar tablosu çıkmıştı.

Mtb nindağlarda gezmenin en güzel yanıda buydu. 1 Hafta boyunca tüm iş yorgunluğunu stresi dağlarda arazide bırakıp daha canlı bir şekilde yeni bir haftaya başlıyorduk...
bir süre tırmandıktan sonra güzel bir çeşme kenarında durma kararı aldık..
bazı fotoğraflar..
en doğalından dağ suyu
ve burada poz vermezsem olmazdı..
(bu çeşme aileyle karşılaştığımız yerdeki çeşmeydi
ve şenol amca çeşme başında
dinlendikten bir süre sonra yola devam ettik
bir süre daha devam ettik ten sonra fındıcak köyüne varmıştık

ve elmalı köyüne de sadece 1 km kalmıştı artık

ve artık elmalı köyündedik...
abiyi bulamamıştık ama oğluyla karşılaştık..

ve köyden ayrıldıktan sonra karanlığa kalmıştık..
yeleklerimizi giydik ve yola devam ettik.. bundan sonra hiç fotoğraf cekmedim artık..
ve gün 103 km ile son buldu.. sabah 08 de başladığımız turumuz yaklaşık 14.5 saat sonra akşam 22:30 gibi bitti ve eve vardık.. kaza sız belasız güzel bir tur oldu..