Scudo Sports

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi

Scudo
21 subatta güzel sanatlar ek binada üye arkadaslarımız ile toplantı yapılacaktır herkezin katılmasını bekliyoruz

Ahmet dpü bisiklete üye olmak için dpüde okuma şartı var mı terk olsa olurmu :) :D

Konu uzun zaman sonra tekrar açılacak ama :). ben ve arkadaşım var Edebiyat 3. sınıf olduk yazın gezmeyi planlıyoruz Kütahya da nereler gezilebilir. Tavşanlı, Enne Barajı, Frig Vadileri, Aizona olabilir mi ?

olabilir tabiki güzel yerler hepsi gezmenizi tavsiye ederim okulda acıldımı kayıtlarımız devam edecek sizleride aramızda görmekten mutlu oluruz dpü bisiklet kulübü olarak

Frig Vadisi, Porsuk Çayı ve Enne Barajı Turunu yaptık arkadaşlarla Şimdi hedefi biraz yükselteceğiz.
Yeni Dönemde Bizde Sizinli Olacağız Yaklasık 5-6 Arkadaş :)

2006/2007 yılında başlayıp aynı öğretim yılının sonunda kendi isteğimle bıraktığım Germiyan Kampüsünde olan bölümüme af kanunu kapsamında 2011/2012 öğretim yılında geri dönmüş bulunmaktayım. Bu sebeple Kütahya'ya geldiğimde DPÜ Bisiklet Kulübü ile ilgileneceğim.

Eğer Istanbul'daki işimi bırakıp tekrar Kütahya'ma yerleşirsem güzel olacak.

Kütahya'ma yerleştim. Hasan Kılıç ve Ayhan cihangir ile ilk gezimize başladık ama hastalık, zincir ve hava problemlerinden dolayı yarı yoldan donmek zorunda kaldık.

Dpü Nerdesiniz ilk pazar gezi yapalım.

07.01.2012 tarihinde Kütahya Kent Ormanında dağıtıyoruz.

Ayrıntılar buradan ve (link) adresinden duyurulacaktır.

Yeni kurulan DPÜ Bisiklet ve Triatlon Topluluğu olarak yeni üye arkadaşlarımızla çalışmalara başlıyoruz.

(link)

Dpü Gsf Merkez kampüsten selamlar !!! En yakın zamanda bisikletimi alıyorum 3 arkadaşımla beraber. Düşüncem eskişehir - kütahya , kütahya merkez - Enbey barajı veya Tavşanlı arası turlar .. :)

Benide sayın :D DPÜ'deyim bu sene :) Konu hortlamış olcak ama aktif olan arkadaşlar varsa mesaj atarlarsa sevinirim,Yol arkadaşı iyi olurdu :)

arkadaşlar bende dpü de işletme okuyorum bursa dan geldim yurtta kaldığım için bisikletimi getiremiyorum ne yazıkki :(

konu uzun zaman sonra tekrar a.ılacak ama bayramdan sonra tavşanlı çıkışlı -cavdarhisar aizona ya gitmeye niyetim var katılmak isteyen arkadaşlar varmı ?

Geri