Scudo Sports

Kuşadası - Zeus Mağarası - Milli Park

Basri abi görünce dayanamadım. Vallahi helal olsun. Bu sıcakta o yolu yapmak kolay değil.

Selamlar.

Scudo
@volkert

:Ahhh-1660 :Ahhh-1660

Resmen şok oldum seni burada görünce, :eek:

Tork anahtarını Feyzhan'a vermiştim, işi bitince sana gönderecekti, gönderdi mi ?

Selamlar..

Bilseydim bende Davutlarda katılabilirdim turunuza ...

Eğer yolda arabalardan bıktıysanız kuşadasından güzelçamlıya bisiklet yolu var o rotayı da kullanabilirsiniz hem sahilden gitmek yoldan gitmekden çok daha zevkli

Esasen Denizli kökenli bir Nazilli'li bisiklet tutkunu olarak Ankara'da yaşıyor olmanın dayanılmaz sancısıyla kıvranırken, yaptığınız turu görünce içimden "ooooooooffff ülen offf gari" diye imrenme dolu bir sızı geçti. Bir yandan da bizim oralara bir nebzecik de olsa hasret gidermiş oldum. Pedal basan ayaklarınıza ve deklanşöre basan ellerinize sağlık. Paylaşımınız için de sonsuz teşekkürler.

Denizlili, İstanbul'da yaşayan ve yazları fırsat bulabilirse Kuşadası Nazilli Sitesin'e kaçan biri olarak oraları iyi bilirim. Bu yaz gidemediğime sizin fotoğraflarınızı görünce dahada üzüldüm. Keyifli bir tur olmuş tebrikler

Merhabalar

Cok guzel bir tur olmus

Yaklasık 10 gundur aynı bolgedeki yazlığımdayım.Bu bölgelerı turluyorum. Antreman yapıyorum.Keske denk gelebılseymısız.Milli park içindeki 11 kmlik yol harika bir parkurdur.Ancak uzun mesafe uzerine alısık değilseniz yorucu olabilir

@Basri ULU

Tebrik ederim.Sanırım tüm sıvılar isteğiniz dışında tahliye olmuş

Paylaşımınız için teşekkürler. 1 hafta sonra bu güzergahtan geçeceğiz bizim için çok faydalı oldu..

o kadar sıcağa rağmen güzel iş çıkarmışsınız bu arada keşfettiğiniz koy inanılmaz o yoldan sonra ne güzel gelmiştir:)

Çok güzel bir tur olmuş resimler de çok güzel. E o sıcakta gezilir de denize girilmez mi hiç :)

Eskiden tatil yaptığım Kuşadası'nı tekrar bana yaşattığınız için teşekkürler. Milli Park'taki ilk koy kumluk olduğu için kalabalıktır, diğerleri taşlık olduğu için girişi uzaklığa göre oradan yüzenler azalıyor. Keşke Milli Park'ın Söke ilçesinde kalan kısımlar da açılsa.

Geri