Scudo Sports

Kuşadası-Davutlar-Güzelçamlı

irfancan

Forum Demirbaşı
Tepki
659
Havaların artık ısınmaya başlamasıyla içimizdeki çocuk uyanmaya başladı,pazar günü yeni arkadaşımıda yanıma alarak (kendi imalatım olan bisiklet römorku,adını ister karınca ister tırtıl koyun)hem ufak bir gezinti hemde bir deneme sürüşü yapmaya karar verdim,rotam kuşadası na doğru.
(link)
(link)

Aylardır antrenman yapmamamın sonucu rampayı çıkamıyorum,mola veriyorum ama yola devam,zafer benim olacak.
(link)
Ve kuşadası göründü
(link)
Kuşadasına girmeden yakın bir köyde çay molası veriyorum
(link)
buradan dönüşe geçiyorum,arka planda davutlar-güzelçamlı sahili
(link)
ve işte bana yol vermiyen o rampa
(link)

Scudo
Manzara harika...
Paylaştığınız için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: irfancan
Gerçekten manzara çok güzel görünüyor.
Römork çok hoşuma gitti emeğinize sağlık. Özenli bir çalışmanın ürünü olduğu bisikletin geometrisiyle olan uyumundan belli oluyor.

• Beğen
Kuş adasından bu bmanzaraları bizlerle paylaştığınız için tşkler. ayakalrınıza sağlık

• Beğen
Valla Davutlarda Bizim yazlık var bende bu yaz bi hafta sonu bisikleti alıp böyle bir tur düşünüyorum. harika bir fikir Mükemmel bir gezi Pedallayan ayaklarınıza sağlık :)

• Beğen
Ne kadar guzel yerler var guzel ulkemde, keyfini cikarin !

• Beğen
Güzel gezinizi zevkle izledim.

Bir romörk kullanıcısı olarak bir şeyler sormak istiyorum: Romörkünüzde kullandığınız çadır polünün uzunluğu kaç cm? Kullandığınız sarı bayrakları nereden temin ettiniz? Bayrağı da mı siz yaptınız?

Teşekkürler.

• Beğen
İrfan Hocam çok güzel bir olmuş..Vallahi ayaklarına sağlık
Römork Şahane :D
Fotoğraflar için Teşekkürler..
Turlarınızın devamını bekliyorum ;)
Selamlar

• Beğen
gezi süper..
ama merak işte ben bu karınca yuvasına neler? toplamış.. merak ettim..

• Beğen
[güzel bir gezi olmuş römörk ü kendiniz yaptığınızı söylemişiniz sizi tebrik ederim çok güzel olmuş iyi gezmeler İrfan CAN

• Beğen
Haziran ayının ilk haftası için planladığım ÇANAKKALE gezisi için yaptım oldukça uğraştım ama güzel olduğunu sanıyorum.

canım arkadaşım irfan öncelikle icadın olan römork harika bişe olmuş bunu ilk kez gördüm hiç bahsetmedin bu konuda senin bu dahi buluşlarına hayranım.

biraz daha fazla foto olsaymış keşke :(
ara verince performans düşüyor hemen , değil mi?paylaşım için teşekkürler...

vedat karakaya

Geri