Scudo Sports

Kuru toz toplamayan kararmayan zincir yağı yapımı

Ben şuan motorlu testere Zincir yağı kullanıyorum toz pislik tutmuyor fakat zincir ıslanınca akıp gidiyor kuru havalar için ideal olduğunu düşünüyorum her 400 km de yağı tekrar sürüyorum

Şuan 1278 Km oldu 3.ye yağı sürdüm Zincir ve ruble Tertemiz Beni saatlerce temizlik yapma derdinden kurtardı.

Katılıyorum iyi bir yağ olduğunu söylemek zor , çol çabuk kirleniyor çok sık temizlik ve yağlama gerektiriyor.
Öncesinde chainL kullanıyordum ondan memnundum ancak artık yok.
Şimdi XCP deneyeceğim ; 100ml yağ + 100ml temizlik sıvısı 45₺ çok iyi fiyat.
233286 dosyayı görüntüle

Bunu da kullandım.

Şuan Kullandığım motorlu testere zincir yağı bundan çok iyi hiç kararmıyor. Kullandığım yağ Türkiye de satılmıyor Polonya dan gelen dayım testere nin yanına kola şişesi içine koymuş yağı markasını bilmiyorum.Merak edenler Motorlu testere zincir yağlarını test edebilir ben diğer motorlu testere yağlarını test etmedim direkt bunu uyguladım çünkü bundan 4 belki 5 ay önce motorlu testere ile ağaç keserken zincire pislik yapışmadığını fark ettim güzelce bisiklet zincrimi temizleyip uygulamaya karar verdim ve sonuç inanılmaz güzel yanlız kuru ortamlar için . Sulu ortamda akıyor ve 350, 400 km kadar sonra tekrar yağlama yapmak gerekiyor baklalara birer damla şeklinde mantık bu diğerlerinde de olduğu gibi yanlız zincire nüfus etmesi için yarım saat beklemek gerekiyor.

Scudo
Xcp'yi tavsiye ederim.Nerdeyse 500km oldu ama hala göze batan bi kararma yok zincirde.Bu arada sadece kuru havada test ettim.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Xcp'yi tavsiye ederim.Nerdeyse 500km oldu ama hala göze batan bi kararma yok zincirde.Bu arada sadece kuru havada test ettim.

Bu yorum için teşekkür ederim , siparişi geçmiştim sabah saatlerinde . Decathlon 'un yağından kurtulayım bir an önce , hatta isteyene hediye edebilirim kargoyu karşılarsa.

• Beğen
Tepkiler: Auditore
Geri