Scudo Sports

Kurtlar vadisi

Scudo
Açtığı konulara abone olduğum insanlardan birisiniz..
Tebrikler.. 10 sene kadar önce toulon,nice ve monacoyu ve aralarındaki sahil şeridini görme imkanım olmuştu.. İç kısımlara gitmeye zamanım yoktu.. Hele hele Sait Faik'ten okuduğum Grenoble gibi yeşil cennetleri görmeyi çok istemiştim.. Sayenizde , çektiğiniz fotoğraflardan gitmiş kadar oluyorum...

Çok teşekkürler. Uzak diyarlardan gezi fotoğraflarını ve notlarını gıpta ederek takip ediyorum. Sağlıcakla kalın ve hep bize yeni yerler anlatın. Sevgiler, hürmetler.

Muhteşem bir tur olmuş. Muhteşem çünkü fotoğraflar muhteşem, gidip gördüğünüz; sayenizde bizim de gördüğümüz yerler muhteşem, e doğa zaten muhteşem :) Fotoğraflardan yola çıkarsak çok abartılı bir fark yok buradan, fakat şu fotoğrafı görünce kıskanmadan edemedim
@Frédéric LAPOİNTE

Aynı güzellikte paylaşımlarınızı heyecanla bekliyoruz. :)

Evet abi örnek oluyorsun. "Bahane üretmeyin, çıkın yola!" gazı veriyosun gençlere..Bu arada resimdeki kurt aç değil kanımca, 25000 yıl olmuş köpek evcilleşeli. Kurt anatomisinde köpeğe göre belirgin farklar vardır.. Alman Shepperd'indeki kamburluğa benzeyen bir duruş farkı. Bu hayvan sağlıklı.

Teşekkürler gerçekten sayenizde bu güzel yerleri tanımış olduk. Bize heves ve ilham veriyorsunuz eksik olmayın !

Geri